SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Crystal Palace'ın Trabzonspor'a Sörloth oyunu

Crystal Palace'ın Trabzonspor'a Sörloth oyunu

17 Ağustos 2020 Pazartesi - 17:18




Crystal Palace, Alexander Sörloth'un satın alma opsiyonunun bir an önce kullanılması için Trabzonspor'u zorlamaya başladı.





Alexander Sörloth’un satışı için Crystal Palace’ın Leipzig ile görüşme halinde olması Trabzonsporlu yöneticileri rahatsız etti. Bordo-mavili ekibin başkanı, İngilizlerle temas kurdu. Sörloth’un kafasının karıştırılmamasını istedi. İngiliz ekibi ise kullanım hakkı Trabzonspor’da olmasına rağmen Sörloth’un hala kendi oyuncuları olduğunu hatırlattı. İstedikleri takımla görüşebileceklerini iletti. 5.5 milyon Sterlin’lik satın alma hakkı ödenene kadar da Sörloth için her türlü yetkiye sahip olduklarını iddia etti. 

Ağaoğlu ise Crystal Palace’ın bu hamlesinin kendilerini 5.5 milyon Sterlin’lik satın alma ücretinin bir an önce ödenmesi için yapıldığına kanaat getirdi.

Sörloth, Ağaoğlu'na güvence verdi

Bu arada Başkan Ahmet Ağaoğlu, Sörloth’la bir görüşme yaptı… Trabzonspor’dan ayrılmak isteyip, istemediğini sordu. Norveçli oyunu kendisinin kimseyle görüşmediğini, bu konuyla menajerinin ilgilendiğini söyledi. Kendisini pek çok takımın istediğini tüm tarafların memnun olacağı bir durum ortaya çıkmadan Trabzonspor’dan ayrılmayı düşünmediğini Başkan’a iletti.

Beğendim
15
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap