SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Cornelius'tan Danimarka'da Trabzonspor itirafı! "Böylesini görmedim"

Cornelius'tan Danimarka'da Trabzonspor itirafı! "Böylesini görmedim"

26 Mart 2022 Cumartesi - 13:37




Trabzonspor'un Danimarkalı golcüsü Andreas Cornelius, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Cornelius yaptığı konuşmada Trabzon şehrinden bahsederken, insanların kendisine ilgi gösterdiğini, şampiyonluğa çok yakın olduklarını ve Trabzon gibi bir şehri daha önce görmediğini söyledi. İşte o sözler...





Şampiyonluğa ilerleyen Trabzonspor'da Andreas Cornelius, takımdaki ilk sezonunu ve Karadeniz'deki yaşantısını anlattı.

Milliyet'in derlediği habere göre; Danimarka Milli Takımı kampında ülke basınına konuşan tecrübeli forvet, "Sokakta taraftarların yoğun ilgisi oluyor. Çok iyi taraftarlarımız var. Böyle bir şeyle daha önce karşılaşmamıştım. Birçok kulüpte top koşturdum ama bu bambaşka bir şey. Kentte gezintiye çıkmaya kalktığımda herkes fotoğraf çekilmek istiyor" dedi.

Cornelius "Şehirde kalabalık bir yere gittiğimde mutlaka durdurulacağım ve gelen herkesle fotoğraf çekeceksem, aynı yerde çok uzun süre ayakta kalacağım demektir, böyle bir çekim merkezi olarak kalıyorum. Tabii bu ilgi bu sene daha üst noktada çünkü şampiyonluğa ulaşmak üzereyiz ve herkes bu yüzden son derece mutlu" diye konuştu.

Bu sezon ligde 12 gol kaydeden 29 yaşındaki futbolcu sözlerini şöyle bitirdi: "Trabzonspor'da gerçekten mutluyum. Stadyumda da çılgınca bir atmosfer oluyor.

Gerçekten deneyimlenmesi gereken bir tecrübe. Danimarka'da her hafta sonu derbi maç oynamak gibi… Ve gerçekten büyük bir gürültü oluyor."


Beğendim
8
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap