SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Cornelius’un çifte hedefi

Cornelius’un çifte hedefi

01 Ekim 2021 Cuma - 09:36




Yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Trabzonspor'da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Konyaspor ve Alyanyaspor maçlarında birer gol atan Cornelius, Kayserispor filelerini sarsması halinde 3 maçlık bir gol serisi yakalamış olacak. 28 yaşındaki santrfor bu başarıyı en son 2017'de Kopenhag forması altında yaşamıştı. Süper Lig'de ilk on birde başladığı 4 maçta 3 gol sevinci yaşayan 1.93'lük kule, galibiyet sevinci yaşayamadı. Tecrübeli futbolcu, bordo-mavili forma altında bu kez hem g





Yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Trabzonspor'da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Konyaspor ve Alyanyaspor maçlarında birer gol atan Cornelius, Kayserispor filelerini sarsması halinde 3 maçlık bir gol serisi yakalamış olacak. 28 yaşındaki santrfor bu başarıyı en son 2017'de Kopenhag forması altında yaşamıştı. Süper Lig'de ilk on birde başladığı 4 maçta 3 gol sevinci yaşayan 1.93'lük kule, galibiyet sevinci yaşayamadı. Tecrübeli futbolcu, bordo-mavili forma altında bu kez hem gol hem de galibiyet sevinci yaşamayı hedefliyor.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap