SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Chelsea'nin Abdülkadir Ömür planı

Chelsea'nin Abdülkadir Ömür planı

17 Şubat 2021 Çarşamba - 17:14




Chelsea, Trabzonspor'da forma giyen Abdülkadir Ömür'ün durumunu yakından takip ediyor. Chelsea, Abdülkadir Ömür'ü kadrosuna katması durumunda, genç ismi iki yıllığına başka takımlara kiralamayı da düşünüyor.





Yeni sezonda Abdülkadir Ömür’e sözleşme vermek isteyen Chelsea, genç yıldız adayının sağlık durumunu yakından takip ediyor. Bu sezon daha forma giymesi beklenmeyen genç yıldız adayının ameliyatının üzerinden uzunca bir süre geçmesine rağmen halen koltuk değneklerini atamaması tedirgin ediyor. 

Bu arada Chelsea’nin karşısında daha fazla pazarlık gücü ile çıkmak isteyen Trabzonspor yönetimi gelecek sezon sonunda sözleşmesi bitecek Abdülkadir’in sözleşmesini uzatmak için çalışmalara başladı. Öncelikle genç oyuncunun sözleşmesi uzatılacak. Sonrasında Chelsea ile pazarlık masasına oturulacak. 

İddialar ise Chelsea’nın Abdülkadir’i aldıktan sonra en az 1 ya da 2 sezon Hollanda ya da Belçika Liglerinde pişmeye bırakacağı yönünde. Chelsea’nin scoutları Abdülkadir’in yeteneklerine ne kadar güveniyor olsalar da henüz, Premier Lig gücünde olduğunu düşünmüyorlar.

Beğendim
1
Sevdim
3
Beğenmedim
4
Üzgün
3
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap