SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ceyhun Gülselam Trabzonspor'a geliyor!

Ceyhun Gülselam Trabzonspor'a geliyor!

19 Haziran 2021 Cumartesi - 12:56




Süper Lig'de yeni sezona hazırlanan Trabzonspor'da, geniş ve güçlü bir kadro isteyen teknik direktör Abdullah Avcı, Alanyaspor forması giyen Ceyhun Gülselam’ın adını da yönetime iletmişti. Bordo-mavililer bonservisi elinde olan tecrübeli yıldızı kadroya katmak için harekete geçti.





Trabzonspor geçen sezon Abdullah Avcı geldikten sonra şampiyonluk potasına çok yaklaşmıştı. Ancak deneyimli çalıştırıcının da elindeki malzemeyle yapabilecekleri bir yere kadardı. Kafasını kulübeye çevirdiğinde yeterli seviyeyi göremeyen Avcı sezon devam ederken de transferin şart olduğunu belirtmişti.

Bu yönde çalışan bordo- mavili idareciler de Gervinho, Bruno Peres ve Hamsik'i kadroya katmıştı. Karadeniz devi Fode Koita ile de anlaşırken bir diğer transferin de Ceyhun Gülselam olacağı öğrenildi.

ALANYASPOR'DAN AYRILDI

Karadeniz devinin kanca attığı Ceyhun Gülselam'ın Alanyaspor macerası sezon sonu itibarıyla bitti. 33 yaşındaki oyuncu serbest statüde ve bu sebeple birçok talibi var. Ancak Abdullah Avcı'nın ısrarlı isteği üzerine Trabzonspor yönetimi elini çabuk tutarak bir an önce Ceyhun Gülselam'a resmi imzayı attırmak istiyor. 

Berat Özdemir gibi orta sahada tam bir joker olan deneyimli oyuncu rotasyonu güçlendirecek. Hava hakimiyeti, şut kabiliyeti ve sakin oyun tarzıyla tam da Avcı'nın aradığı bir isim.

Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
5
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap