SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Cevap ver Ağaoğlu DOĞRU MU?

Cevap ver Ağaoğlu DOĞRU MU?

13 Eylül 2018 Perşembe - 12:26




Trabzon’da ‘sorun adam’ olan Burak Yılmaz, ‘gizli-saklı’ ne varsa söyledi. Golcü futbolcu, Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimini ağır sözlerle itham etti





MESAJLAR CEP TELEFONUMDA

BURAK, deyim yerindeyse Trabzonspor’da gizli-saklı ne varsa ortaya döktü. İşte o açıklamalar: “Başkan, 'Beşiktaş ile resmi olarak görüşmedik' diyor ama gerçek şu ki Beşiktaş ile anlaşmışlardı bile. 2.5 milyon euro+Atiba karşılığında beni vermişlerdi. Mesajlar cep telefonumda duruyor. Başkan menajerimi aramış, 'Hem Burak hem de sen 1 milyon 400 bin eurodan vazgeçeceksiniz' diyerek zorlamış.

BAŞKAN YALAN SÖYLÜYOR

BENİ arayıp, 'Zor durumdayız, yardımcı ol' dese, elimden geleni yapardım. Bu yüzden onlar anlaşmışken tweet attım ve Beşiktaş'a teşekkür ederek, Trabzonspor'da kalacağımı açıkladım. 15 Mayıs'ta yabancıların hepsine, birçok yerli futbolcuya ödeme yapıldı ama bana yapılmadı. Ben de TFF’ye gittim. Yine giderim. Başkan '4.3 milyon euro ödedim' demiş. Asla doğru değil.

KADRO DIŞI KALACAĞIM


BENİ istemiyorlardı ama yüzüme bir şey söyleyemediler. Arkamdan Arap kulüpleriyle görüştüler. Beni kadro dışı bırakacaklarmış, bıraksınlar. Umurunda değil. Sıkıldım artık bu işlerden. Böyle zorlamaya devam ederlerse futbolu bile bırakabilirim.” Öte yandan Burak Yılmaz dün akşam, yayıncı kuruluş bein Sports’un organize ettiği yılın başarılı sporcuları ödül törenine katıldı. Ödülünü aldı.

Haber: Osman BAŞKIR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap