SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Celta Vigo efsanesi Trabzonspor’a geliyor!

Celta Vigo efsanesi Trabzonspor’a geliyor!

28 Mayıs 2023 Pazar - 12:32




31 yaşındaki savunmacı Hugo Mallo’nun kulübüyle sözleşmesi sona eriyor. Celta Vigo’nun sembol isimlerinden birisi olan deneyimli sağ bek için İspanyol basını, “Trabzonspor, Mallo’nun transferi için çok ısrarcı. Taraflar anlaşmaya çok yakın” yorumunu yaptı.





PERES’İ gönderen, Larsen’den ise istediği verimi alamayan Trabzonspor için İspanya’dan sağ bek iddiası geldi. İspanyol basını, Celta Vigo ile sözXleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hugo Mallo'yu Trabzonspor’un istediğini yazdı. Haberde, Bordo-Mavili yetkililer ile Hugo Mallo'nun görüştüğünü ve şartlar üzerinde pazarlıklar yaptığı öne sürüldü. 2009 yılından bu yana Celta Vigo forması giyen ve kulübün sembol isimlerinden birisi olan 31 yaşındaki Hugo Mallo, 448 maça çıkarken, 12 gol ve 28 asistlik performans sergiledi. Haberde ayrıca teknik direktör Nenad Bjelica’nın da İspanyol sağ bek Hugo Mallo için ısrarcı olduğuna vurgu yapıldı.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
5
Sevdim
2
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap