SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ceketim ondan daha fazla itibar görür!

Ceketim ondan daha fazla itibar görür!

07 Nisan 2018 Cumartesi - 14:44




Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, mevcut başkan Muharrem Usta’ya yönelik şok açıklamalarda bulunarak “Ceketim ondan daha fazla itibar gö





Trabzonspor kongresinde eski Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu. 

CEKETİM SENDEN FAZLA İTİBAR GÖRÜR

Benim devraldığım gibi bir kulübü size bırakmadı. Gelirlerin yüzde 50'sini siz devraldığınızda siz alıyordunuz. Biz stadın locasından isim hakkına kadar tutun bunları temlik verdik, siz bunun için bir teşekkür bile etmediniz. ilk geldiğinizde yüzde yüz artırdık giderleri yüzde yüz düşürdük dediniz. Bunların olduğu bir müessesenin borcu artar mı siz cevap verin.  o kadar zorluklarla boğuştuk ki özkan sümerin devraldığı bir kulüpten daha kötü halde devraldık diyor. Ne buranın insanı ne federasyon ne hakemler ne FETÖ beni rahat bırakmadı. Eskişehir maçından sonra çıkıp özgüven eksikliği var dediniz. şmdi ne oldu. Trabzonspor'a tarihi rezillikleri yaşatan sizsiniz. yerini mekanını siz seçin gidin oturun yanınızdaki sandalyeye benim ceketimi asın. benim ceketime orada sizden raha çok itibar göstermezlerse diyecek başka lafım yok. Çıkın Trabzon sokaklarına seni görmezden gelirler ama benimle fotoğraf çektirirler.

AHMET AĞAOĞLU'NUN SÖZLERİ YAKIŞMADI

Ahmet Ağaoğlu benim dostumdur ama yaptığı açıklama beni üzdü. Trabzonspor için baktım kimse aday olmadı ben aday oldum cümlesi hiç yakışmadı. Trabzonspor sevdalılarına yanıltıcı cümleler kullanmaya kimsenin hakkı yok.

YENİ BAŞKANI UYARIYORUM: YÖNETİMLERİN TABLOLARINI PAYLAŞ

Sizden önceki yöneticileri kimsenin önüne atmayacaksınız. Trabzonspor'un mirasını yiyen, yediren, bundan hesap sormayan haysitesiz e şerefsizdir demiştim. Yönetimleri ibra etmemek kulübün itibarını zedeler. Bundan öncekileri ibra etmek doğru olduğu anlamına da gelmez. Sadri Şener'i ibra ettim ama başka raporlar vardı bunları da gittim savcıya teslim ettim. Biz eski başkanı mahkemeye veren adam olduk, kötü adam olduk. Trabzonspor'u ki suistimal ediyorsa bunun bedelini ödemek zorunda. FIFA'dan ses yok, mücadelemiz de yok. Kendi işlerinize verdiğiniz mesainin, oradaki becerinin yüzde 1'ini Trabzonspor için göstermediniz. Başkan olmadan önceki mal varlığınız ile şimdiki mal varlığınızı açıklayın. Trabzonspor ile elde ettiğiniz kazanımların bir kısmını Trabzonspor'a verseniz ne olurdu. Gerçeklerin konuşulması lazım, kim hata yaptıysa onun bedelini ödemeli. Bunun hatırlatıyorum başkan olan kişi, iki dönemin tablosunu da ortaya koyup gerçekleri anlatmalı. Bu zamana kadar muhalefet yapmadım ama yeni başkan bunu yapmazsa karşılarında olacağım.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap