SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Carlos Vela'dan Trabzonspor açıklaması: Gervinho'nun yerine...

Carlos Vela'dan Trabzonspor açıklaması: Gervinho'nun yerine...

28 Kasım 2021 Pazar - 12:21




Trabzonspor, çapraz bağları kopan ve sezonu kapatan Gervinho'nun yerine Meksikalı forvet Carlos Vela ile ilgileniyor.





Trabzonspor'un Carlos Vela transferi için transfer çalışması başlattığı haberleri ülkesi Meksika'da geniş yer buldu.

Ülke basınında çıkan haberlere göre Carlos Vela, Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'a transfer olmak istiyor. Meksikalı süper yıldız, aralık ayında serbest kalacak ve Trabzonspor, Vela’ya istediği rakamı ödemeye hazır.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Carlos Vela, 2018'de Major League Soccer'a geldiğinden beri birçok rekor kırdı, ancak Los Angeles Futbol Kulübü ile MLS Kupası'nı kazanamadı. Bunun da ötesinde, son iki sezonda onu 20 maç sahalardan uzak tutan iki ciddi sakatlık yaşadı. LAFC, Karar Günü'nde Colorado Rapids'e kaybettikten sonra 2021 MLS Kupası play-off'larına biletlerini alamadı ve şimdi Meksika uluslararası sözleşmesi bitti. Vela, All-Star maçında Avrupa'ya dönmeyi çok istediğini ve Trabzonspor'un kış döneminde onu imzalamaya hevesli olduğunu söyledi.

TRABZONSPOR GÖZÜNÜ KARATTTI


Trabzonspor, Carlos Vela'yı imzalamakla gerçekten ilgileniyor ve onun LAFC ile kazandıklarını, yıllık imza parasıyla beraber yaklaşık 6,3 milyon doları gözden çıkardılar. Ekim ayı sonlarında sezon sonu sakatlığı yaşayan Gervinho'nun yerine geçmek istiyor. Listedeki bir diğer oyuncu ise Real Betis'ten Cristian Tello ama sözleşmesi devam ediyor.

AVRUPA'YA DÖNMEK İSTİYOR

32 yaşındaki oyuncu, MLS'ye geri dönmek ve kupayı kazanmaya çalışmak istediğini söyledi, ancak bu, mola sırasında müzakerelerin nasıl gittiğine bağlı. 7 Kasım'da Vela, "Taraftarlar için söyleyebileceğim tek şey teşekkür ederim. Burada bizi desteklediler, nerede veya sonuç önemli değildi. Bu gerçekten takdir ettiğimiz bir şey, gerçekten özel" dedi.

“Her zaman söylediğim gibi, MLS'ye lig şampiyonluğunu kazanmak için geldim ve kötü anlarda geri dönmek istiyorum ve intikam için dışarı çıkacağım. Ama bundan sonra ne olur bilemem. Avrupa'da da son bir meydan okuma yaşamak istiyorum" demişti.

Beğendim
11
Sevdim
7
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap