SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Canlı yayında flaş iddia! ''Abdülkadir Ömür sakatlanmasaydı Chelsea'ye imzayı atıyordu''

Canlı yayında flaş iddia! ''Abdülkadir Ömür sakatlanmasaydı Chelsea'ye imzayı atıyordu''

28 Ocak 2021 Perşembe - 16:21




Trabzonspor'da şanssız bir sakatlık yaşayan Abdülkadir Ömür için transferde yeni bir detay ortaya çıktı.





Geçirdiği koronavirüs süreci sonrası sahalara fırtına gibi dönen Abdülkadir Ömür şansız bir sakatlık yaşamıştı. Konyaspor karşılaşmasında aldığı darbe sonucu sağ ayak bileği kırılan Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Abdülkadir Ömür İstanbul'da ameliyat edilmişti.

''1 HAFTA İÇERİSİNDE İMZAYI ATACAKTI''

TRT Spor Muhabiri Barış Yurduseven canlı yayında aktardığı bilgide Abdülkadir Ömür'ün sakatlanmasaydı 1 hafta içerisinde Chelsea'ye imzayı atacağını açıkladı. Barış Yurduseven yaptığı açıklamada ''Abdülkadir Ömür sakatlanmasaydı, Chelsea'den gelen çok önemli bir teklif vardı ve anlaşma hemen hemen sağlanmıştı.1 hafta içerisinde Chelsea'ye imzayı atıyordu. Oyuncu bazında her şey bitmişti, Trabzonspor bir pazarlığa girecekti ama oradan zor dönülürdü. Verilen rakam 20 milyon euroya yakındı, Trabzonspor bunu yukarı çekecekti. Bu transfer Chelsea'nın scout ekibinin transferiydi.'' ifadelerine yer verdi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap