SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Campi imzaya geliyor

Campi imzaya geliyor

Karadeniz Özel

20 Haziran 2019 Perşembe - 09:08




Fırtına Gaston Campi transferinde artık sona yaklaştı.





Karadeniz Gazete /// Bir süredir Arjantinli stoperin kulübü Estudiantes ile bonservis pazarlığı yapan Trabzonspor, küçük ayrıntılara kaldı. Yapılacak ödemenin süresinde görüşmelerin devam ettiği, bu konunun da halledilmesi halinde Campi, imza için Türkiye’ye çağrılacak. 

28 yaşında 1.93 boyunda olan Gaston Campi geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Portekiz’in Chaves takımında geçirdi. Portekiz temsilcisi Marcao’yu Galatasaray’a verince Estudiantes’ten Campi’yi kiraladı. Oyuncu ile her konuda anlaşan Trabzonspor, Campi’ye 3 yıllık sözleşme imzalatacak. Arjantinli tecrübeli stopere ise yıllık 750 bin Euro verilecek.

Gaston Matias Campi kimdir?

6 Nisan 1991'de Arjantin / Buenos Aires'te doğan Gaston Matias Campi, 20 yaşında Racing Club alt yapısından çıkarak transfer oldu. 2017 yazında Estudiantes'e transfer olan 1,93 boyundaki oyuncu, 28 yaşında ilk kez Avrupa'ya transfer oldu.Oyuncunun Güncel piyasa değeri:1,75 mil. €

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap