SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Çakar: Antalyaspor hükmen mağlup edilmeli

Çakar: Antalyaspor hükmen mağlup edilmeli

15 Ocak 2024 Pazartesi - 10:41




Antalyaspor Kulübü, İsrailli futbolcu Jehezkel'i kadro dışı bıraktı





Eski hakem, spor yorumcusu Ahmet Çakar, İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel'in Trabzonspor maçında attığı golden sonra yaptığı hareket nedeniyle, TFF Disiplin Talimatı'na göre  Antalyaspor'un hükmen mağlup edilmesi gerektiğini söyledi.
Antalyaspor'un Trabzonspor maçında attığı golden sonra yaptığı hareket nedeniyle kadro dışı bırakılan İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel, gözaltına alındı.

Antalyaspor Kulübü, Trabzonspor maçında attığı golden sonra kolundaki bandajda yazılı olan İsrail-Hamas savaşının başladığı tarih 7 Ekim 2023 gününü ve Davud'un Yıldızı'nı gösteren İsrailli futbolcu Jehezkel'i kadro dışı bıraktı. 
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise Jehezkel hakkında soruşturma başlatıldığını duyurmuştu.

Jehezkel, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçunu işlediği iddiasıyla gözaltına alındı.
Eski hakem, spor yorumcusu Ahmet Çakar da yaptığı paylaşımda, Antalyaspor için TFF Disiplin Talimatı'nı hatırlatarak şöyle yazdı:

"Antalyaspor'un İsrailli oyuncusunun yaptığı 'ağır ideolojik ve soykırımı destekleyen' propagandası nedeniyle disiplin talimatının 52. Maddesi uyarınca Antalyaspor hükmen mağlup edilmelidir."

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap