SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Büyük gün 6 Temmuz

Büyük gün 6 Temmuz

03 Temmuz 2018 Salı - 15:55




Trabzonspor Başkanı, “Camia ve taraftardan sabır istiyorum. Alacağımız isimler formamızı yıllarca taşıyacak özellikte. 6 Temmuz’a kadar bu işi sonland





Ağaoğlu’nun bu sözlerle bir süredir gündemde olan Meksikalı stoper Diego Reyes ve Portekizli genç yetenek Edgar Le’yi işaret ettiği kaydedildi. Reyes 25, Le 24 yaşında..

CUMA GÜNÜ BİTER

TRABZONSPOR’DA geri sayım başladı. Bir süredir gündemde olan stoperler için müjdeyi başkan Ahmet Ağaoğlu verdi. Önceki gün takımı yolcu eden Ahmet Ağaoğlu, teknik direktör Ünal Karaman’a, “Hocam biliyorum savunmacıları kampa istiyordun ancak biraz sabır. İnşallah bir aksilik yaşamazsak Cuma gününe kadar bu işi bitireceğiz” dedi.

HER GÜN 5-6 İSİM

AHMET Ağaoğlu yakın çevresine de aynı şeyleri anlattı. Stoper mevki için çok ismin gündeme geldiğini dile getiren başkan, “Menajerler neredeyse her gün 5-6 isim öneriyor. Ancak bizim görüştüğümüz isimler herkesi mutlu edecek. Transferlerini gerçekleştirelim, herkes bu oyuncuları sevecek” ifadesini kullandı.


MENAJERLERİ AYNI

YİNE bize gelen bilgilere göre bu isimler uzunca bir süredir gazetemizde gündeme gelen Meksikalı Diego Reyes ve Portekizli Edgar Le. Reyes’e 2+1 yıllık teklif yapılacak. Önerilecek para ise 900 bin Euro ile 1 milyon 100 bin Euro arasında. 24 yaşındaki Edgar Le ise kiralık olarak transfer edilecek. Her 2 oyuncunun da menajerini aynı olması bu transferleri daha kolaylaştırıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap