SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bursaspor yöneticisinden flaş sözler! ''Ertuğrul’u 750 bin euro’ya teklif ettik ama Trabzonspor 900 bin dolar’a Arjantinli’yi aldı''

Bursaspor yöneticisinden flaş sözler! ''Ertuğrul’u 750 bin euro’ya teklif ettik ama Trabzonspor 900 bin dolar’a Arjantinli’yi aldı''

29 Temmuz 2019 Pazartesi - 13:02




Gaston Campi’nin oynanan hazırlık maçlarındaki kafa karıştıran performansı tartışılırken, Bursaspor cephesinden bu olayla ilgili bir açıklama geldi.





Yeşil-Beyazlı takımda görev yapan eski bir yönetici, “Ertuğrul’u 750 bin Euro’ya Trabzonspor’a teklif ettik ama onlar 900 bin dolar verip Campi’yi aldılar. Arjantinli stoperi takip ediyorum. Ertuğrul’un yarısı bile değil” ifadesini kullandı.

BU yaşananları doğrulayan gazeteci Serkan Yetişmişoğlu, “Benim de olduğum ortamda böyle bir konuşma geçti. Hatta Ertuğrul’un kiralanması bile gündeme geldi. Ancak Trabzonspor Campi’yi aldı. Gönül isterdi ki Arjantinli bir oyuncu yerine Türk olan Ertuğrul, Trabzonspor’da oynasaydı. Böylece paramız cebimizde kalır, Ertuğrul da kendini gösterme fırsatı bulurdu” dedi.
 
Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
5
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap