SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Burak ve Onur'un kadro dışı kalması doğru bir kara

Burak ve Onur'un kadro dışı kalması doğru bir kara

15 Kasım 2018 Perşembe - 12:01




Yazarımız Lemi Çelik, Trabzonspor’da yaşananları değerlendirdi





KUCKA DA GİTMELİ “BUNLAR Onur’un kabahati değil. Geçmiş yönetimlerin kabahati. Yapılan operasyon doğru bir operasyon. Onur ve Burak’ın kadro dışı kalması doğru hareket. Yıllık gelir 130 milyon TL. 50 milyon TL’yi bunlar alıyor. İkisi de kulübün üzerine çıkmışlar. İki kral kulübü teslim almış vaziyetteler. O kadar çok para kazandıkları için gitmek istemediler. Gelirlerin yüzde 45’i bu oyunculara gidiyor. Bu kulüp bunları ödeyemez halde. Kucka’ya git deniyor. 2.5 milyon euro alıyor. Yan gelip yatıyor. Bunların gönderilmesi lazım. Burak’ın yüzünden Rodallega sarsıldı. Kucka ile de vedalaşmak lazım. Kadro disiplinine girilmesi lazım. Şampiyonluğa oynayacak genç ve dinamik bir kadro kurulmalı.”

BU OPERASYON YAPILMALIYDI

“KULÜP artık maliyeti yüksek oyuncuları kaldıramaz. Futbolcular da para alamadıkları için isyan ediyorlar. Bu nedenle Burak, Kucka, Burak ve Sosa’nın gitmesi gerekiyor. Ama Sosa’yı bir sene de tutabilirsin. Sonrasında ondan da kurtulabilirsin. Eğer bu oyuncuları gönderemezsen, kulüp diğer futbolculara paraları ödeyemez hale gelir. Bu operasyonlar daha önce yapılmalıydı. Takımın bu yıl hedefi kalmamıştır. Hedefi şampiyonluk olmayan bir takımda bu tarz oyuncularla vedalaşmalı.”

DOPİNG ETKİSİ YARATIR

“BU olaylar diğer futbolcuların da aklını başına getirir. Bunlar gidebiliyorsa biz de gidebiliriz düşüncesinde olacaklar. Bu sefer kulübün üzerine çıkmaya çalışmayacaklar. Ve doping etkisi yaratacak onlara. Burak’ın yaptığı hareketler kulübün yapısına ve kimliğine aykırıydı. Kendilerine krallıklar kurmuşlardır. Bu krallıklar üzerinden kulübü baskı altına alıp yönetmeye kalkmışlardır. Trabzonspor yönetimi de bu krallığı yıkmıştır. Trabzonspor taraftarlarının artık takıma daha çok destek olmaları lazım. Teknik direktör Ünal Karaman’a da destek verilmeli. Biraz zamana ihtiyaç var.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap