SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Burak ve Onur'a 'AF' geliyor....

Burak ve Onur'a 'AF' geliyor....

24 Kasım 2018 Cumartesi - 11:27




Karadeniz Gazetesi gündeme bomba gibi düşecek haberi açıklıyor.





KARADENİZ GAZETESİ // ÖZEL // Fenerbahçe maçı için artık nefesler tutuldu. Tüm Trabzon bu önemli derbinin saatini beklemeye başladı. Ancak bu dev maç öncesi yine akıllarda Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak var.

Onur, yönetimden 10 gün daha izin alıp, İzmir’de ailesiyle birlikte kafasını dinliyor. Burak Yılmaz ise ekstra izin talebinden bulunmadı. Dün kendisine tahsis edilen altyapı antrenörü Serdar Şahin ve masör eşliğinde Kadir Özcan Tesisleri’nde yaklaşık 1.5 saat çalıştı. Tüm bu gelişmeler yaşanırken, bir iddia kulislere bomba gibi düştü. Kulübe yakın kaynaklardan gelen haberlere göre, yönetim, Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak için ‘AF’ konusunu gündeme aldı. Yine aynı kişilerin iddiasına göre, Burak ve Onur’un affedilmesi F.Bahçe maçına bağlı. Bu maçtan çıkacak sonuca göre, iki yıldız affedilecek ve takımla birlikte çalışmalara devam edecek. Bir başka iddia ise kongreden çıkacak sonuca göre ‘AF’ gündeme alınacak.

Karadeniz Gazetesi // Mehmet Kaplan

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap