SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Burak seferberliği

Burak seferberliği

10 Ekim 2017 Salı - 08:39




Soğuk duş etkisi yaratan İzlanda maçında sakatlanan golcü futbolcuya yoğun tedavi programı uygulanıyor.





YETİŞMESİ ZOR

Trabzonspor'da sakatlığı bulunan ve ligdeki maçlarda fedakarlık yaparak sakat oynayan Burak Yılmaz'ın, milli takımın İzlanda
ile oynadığı karşılaşmada yeniden sakatlandığı, şiddetli ağrılar çektiği bildirilen oyuncunun milli takım kampından ayrılarak Trabzon'da tedavisine başlandığı belirtildi. 32 yaşındaki forvet oyuncunun hafta sonu oynanacak Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasına yetişmesinin zor olduğu kaydedildi.

GÖRÜŞECEK

Süper Lig'in 7'nci haftasında Trabzonspor'un Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmaya da tek antrenmanla çıkan Burak Yılmaz'ın tedavi programının devam edeceği ve oyuncunun dinlendirileceği ifade edildi. Yine de Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Trabzonlu oyuncu ile bir görüşme yaptıktan sonra net kararını vereceği öğrenildi. Burak Yılmaz, 2017-18 sezonunda Bordo-Mavili takımla 6 maçta forma giydi ve 7 de gol atarak takımının gol yükünü çeken isim oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap