SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Burak abisi gitti Ünal hocaya tavır yaptı!

Burak abisi gitti Ünal hocaya tavır yaptı!

30 Ocak 2019 Çarşamba - 10:24




İddia o ki, Burak Yılmaz ile çok iyi bir dostluğu olan Abdülkadir Ömür, tecrübeli golcünün gidişiyle adeta kimliğini kaybetti.





ESKİ KİMLİĞİNDEN ÇOK UZAKLAŞTI

LİGİN ilk yarısında Trabzonspor’un en etkili ismi olan Abdülkadir Ömür’e bir haller oldu. Başakşehir ve Sivas maçlarında dökülen genç yıldız için ortaya atılan iddia bir hayli düşündürücü. Kulislerde dilden dile dolaşan iddiaya göre, Burak Yılmaz’la çok iyi dost olan Abdülkadir Ömür, golcü yıldızın Beşiktaş’a gönderilmesine bir hayli içerledi. Burak’ın İstanbul’a gitmesinden sonra Abdülkadir’in ruh halinin değiştiği ve oyuncunun eski kimliğinden uzaklaştığı öne sürüldü. Bu da futboluna yansıdı. 

‘AĞRILARIM VAR OYNAYAMAM’

YİNE iddia sahiplerine göre, Balıkesirspor ile oynanan kupa maçında ağrıları olduğunu söyleyen Abdülkadir sahaya çıkmak istemedi. Ancak Ünal Karaman onu ilk 11’de oynattı. Sonrasında da ağrıları olduğunu söyleyerek idmana çıkmadı ancak Ünal hoca buna rağmen Abdülkadir Ömür’e Sivas deplasmanında da şans tanıdı. Genç yıldızın etkisiz kalması nedeniyle Karaman onu kenara almak zorunda kaldı. Yine aynı kişilere göre, Liverpool ile anlaşma sağlayan Abdülkadir Ömür sakatlıktan korktuğu için kendini riske etmiyor.

 


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap