SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bülbüloğlu olsa CAS cezayı kaldırırdı

Bülbüloğlu olsa CAS cezayı kaldırırdı

06 Ağustos 2020 Perşembe - 12:30




Karadeniz, görevinden istifa eden Önder Bülbüloğlu'na taraftar ve camia CAS'ta savunmayı o yapsaydı ceza kalkardı diyor. Bununla ilgili ne söylersiniz? Sorusunu sordu.





TRABZONSPOR taraftarının en çok sevdiği yöneticilerden biri olan Önder Bülbüloğlu, dün sürpriz bir kararla, bordo-mavili kulüpteki tüm görevlerinden istifa- ettiğini duyurdu. Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon UEFA ile yaşadığı sorunlarda savunmayı hazırlayan ve bordo-mavili kulübün Avrupa kupalarında yer almasını sağlayan Bülbüloğlu, KARADENİZ’in sorularını yanıtladı. Gökova’da tatilde yakaladığımız Bülbüloğlu, sözlerine, “Kimseye kırgın değilim. Zamanı geldiğini düşündüğüm için görevi bıraktım” diye başladı.

BORDO-MAVİLİ taraftarlardan ‘istifasını geri alması için’ çok mesaj aldığını dile getiren Bülbüloğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Trabzonspor, her şeye rağmen çok başarılı bir sezon geçirdi. Bunda emeği olan herkesi kutluyorum. Türkiye Kupası’nı kazandık. Şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Gelecek sezon umarım daha başarılı oluruz. Taraftarlarımız bizim baştacımız. Böyle bir topluluk kimsede yok. Bana ‘CAS davasında neden olmadığım soruluyor. Sayın başkan o süreci kendisinin yürüteceğini söyledi. Başkanımız. Elbette onun takdiri. Cezanın kalkmaması hepimizi çok üzdü. Trabzonspor’un 200 milyon TL’nin üzerinde maddi kaybı var. Belki de daha fazla. Taraftarlar, ‘Davayı siz takip etseydiniz, Trabzonspor’un CAS’ta savunmasını siz yapsaydınız ceza kalkardı’ diyor. Onlara hak veriyorum. Çünkü bir önceki yıl, aralarında benim de olduğum ekip UEFA’da çok iyi bir savunma yapmış ve Trabzon’un Avrupa kupalarında oynamasını sağlamıştı. Taraftarlar da haklı olarak bunu söylüyor. Şu anda yapılması gereken şey hepimizin her şeyi unutup Trabzonspor’a sahip çıkmamız. Trabzonsporluluk yalnızca yönetici olmak değil. Gönlümüz, yüreğimiz her zaman kulübümüzle olacak.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap