SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > BULAK MI TEKKE Mİ?

BULAK MI TEKKE Mİ?

28 Mayıs 2018 Pazartesi - 10:11




Trabzonspor’da gözler bu ikilinin üzerine çevrilmiş durumda.





Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yarın yapmayı düşündüğü basın toplantısında Giray Bulak veya Fatih Tekke ikilisinden birini açıklaması bekleniyor.

Trabzonspor’da gözler yeni teknik direktöre çevrildi. Karadeniz ekibinde birçok isim gündemi meşgul ederken, Giray Bulak ve Fatih Tekke’nin  ön plana çıktığı bilgisine ulaşıldı. Bordo-Mavili yönetimin iki isim üzerinde durduğu, ikisinden birine takımı emanet etmeyi planladığı öğrenildi. Giray Bulak ve Fatih Tekke ile yapılan görüşmelerde iki ismin de Trabzonspor’u çalıştırmayı çok istediği,
görevi seve seve kabul edeceklerini dile getirdikleri ifade edildi.  Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yarın yapmayı düşündüğü basın toplantısında yeni ismi açıklayacağı bildirildi. Ancak Trabzonspor yönetiminin iki isim üzerinde günlerdir yaptığı istişarede Fatih Tekke’nin daha ağır bastığı öğrenildi. Taraftarların da özellikle sosyal medyada Tekke için yaptıkları çağrıyı kulak arkası etmeyen yönetimin bu isimde karar kılabileceği bilgisine ulaşıldı. Yönetim bir sürprize imza atıp Giray Bulak’la anlaştığını da açıklayabilir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap