SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bugün senin günün Rodallega abi

Bugün senin günün Rodallega abi

01 Aralık 2018 Cumartesi - 10:50




Karadeniz gazetesi aracılığıyla Rodallega ile buluşan Arda Osma yaşadığı duyguları gazetemize anlattı...





Trabzonspor'un Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada yayınlanan fotoğrafı ile gündem olan ve Hugo Rodallega’nın formasını hediye ettiği Arda Osma yaşadığı duyguları gazetemize anlattı. Çok mutlu olduğunu ve gazetemize teşekkür eden küçük Arda ayrıca bugün oynanacak olan Kayserispor maçında da Rodallega’nın gol atacağını söyledi. İşte Küçük Arda ile yaptığımız o söyleşi;

“Rodallega'yı görünce inanılmaz sevindim ve mutlu oldum. Benimle buluştuğu için teşekkür ediyorum. Kayserispor maçında bana gol atacağını söyledi. Bugün gol atacak. Fenerbahçe maçında kaçırdığı penaltıya üzülmesin. Bugün gol atacağına inanıyorum”

“Rodallega'yı maçta izlemiştim. Çalımlarını ve şutlarını çok beğeniyorum. Bende maç oynarken aynısını yapıyorum. Formaların arkasında isimler yazıyor. Bende babama söyledim formamın arkasına isim yazalım diye. Babam önce şaşırdı ve Rodallega’yı çok sevdiğim için sonra beraber yazıyı yazdık”

“Herkesin bir hedefi vardır. Doktor, öğretmen ve sanatçı diye. Ben futbolcu olmak istiyorum. Rodallega gibi iyi bir golcü olmak istiyorum. Çok zor belki ama bunu başaracağıma inanıyorum”

“Trabzonspor'da Burak, Yusuf ve Abdülkadir gibi çok iyi futbolcular var ama ben Rodallega’nın özelliklerine sahibim. Onu izlerken sanki sahada ben oynuyormuşum gibi görüyorum. Oyun stilini ve gollerini çok beğeniyorum. Onun attığı goller gibi bende atıyorum”


“Rodallega'nın hediye ettiği formayı büyük olduğu için büyüyünce giyeceğim. Şimdi odama astım ve ömür boyu saklayacağım. Benim arkasında Rodallega yazdığımız formayı ise kendisi istedi ve ona verdim. Müzeye asacaklarmış”

Rodallega hayranı Arda Osma’nın babası Hasan Tahsin Osma da aracı olan herkese teşekkür ederek, “Oğlum çok mutlu oldu. Fenerbahçe maçında arkamızda duran birisi oğlumun formasının resmini çekti. Sonra sosyal medyaya düşmüş. Sizin muhabiriniz Mehmet Karagöz fotoğrafı Rodallega’ya ulaştırmış. Sonrasında Trabzonspor’dan aradılar ve bu buluşma gerçekleşti. Rodallega ile buluştuk ama Ünal Hoca’nın Arda’ya yaklaşımı, çok içten sarılması öpmesi inanılmazdı. Ben çok farklı duygular içinde oldum. Bir baba gibi yaklaştı”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap