SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Buğra Bayraktar: Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz, kırmızı çizgimizdir!

Buğra Bayraktar: Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz, kırmızı çizgimizdir!

22 Nisan 2022 Cuma - 16:49




Trabzon'da TS Park Otel'in astığı afiş büyük beğeni topladı.





Trabzon'da şehir merkezinde TS Park Otel ön cephesine asılan yaklaşık 350 metrekarelik Trabzonspor afişi, taraftarların ilgi odağı oldu.

Ts Park Otel'in sahibi Buğra Bayraktar şampiyonluğu bir an önce görmek istediğini belirterek; ''Yaşımdan dolayı şampiyonluğu yaşamadım, bir an önce şampiyon olalım istiyoruz. Çocukluğumdan beri Trabzonspor'a çok büyük sevgiyle bağlıyım, bizim tek var olan şey Trabzonspor onun için yaşıyoruz'' dedi.

Pankartla ilgili de açıklama yapan Bayraktar; ''Pankartla 2 aylık bir emek verildi, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Uzun sokak'ın her binasına bir efsanemizin resmini koysak efsaneler yetmez. Biz de güzel bir pankart hazırladık ancak isimlerini unuttuğumuz isimler oldu, bunların arasında en önemli isim Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz. Bizim dede dostumuz,dayım Derviş Bayraktar da kendisinin asbaşkanıydı, başkanımızın hikayeleriyle büyüdük, çocukluğumuz onlarla birlikte geçti. Bizim bu kadar Trabzonspor'a sevgimiz varsa onun ilk sebebi Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz'dır. Resim de Mehmet Ali beyi unuttuk, o bizim hatamız, en kısa zamanda telafi edeceğiz, yüz yüze tanışmayı çok isterim kendisiyle, çok isimler vardı ama başta Mehmet Ali Yılmaz'ı koymamız gerekiyordu'' dedi.


 

Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap