SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bu takımın hali ne Ünal hoca?

Bu takımın hali ne Ünal hoca?

29 Ekim 2018 Pazartesi - 10:55




Zirve planları yapan Trabzonspor, Erzurumspor maçının ardından çok önemli 2 puanı daha Antalyaspor deplasmanında bıraktı.





Karşılaşmaya maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu hatalı kararlarıyla damga vururken bordo-mavili takımın ortaya koyduğu futbol ve oyuncuların performansı eleştiri konusu oldu. Eleştirilerin odağında ise takımı iyi hazırlayamadığı öne sürülen teknik direktör Ünal Karaman vardı.

KARAMANA AĞIR SÖZLER

SOSYAL medya üzerinden tecrübeli teknik adama yüklenen Trabzonsporlu taraftarlar, “Hocam hiçbir başarın yokken biz seni kabullendik. Elinde bu denli kaliteli kadro varken ortaya konan futbol kimseyi tatmin etmiyor. Ne bir sistemimiz var ne de oyun kimliğimiz. Zaten alınan sonuçlar da bizim haklılığımızı ortaya koyuyor. Takımda bir istikrar ve disiplin yok. Biraz sesini yükselten oyuncuyu ertesi hafta 11’e alıyorsun” dediler.

BİR OYUN KİMLİĞİMİZ YOK

TRABZONSPOR’UN 10 hafta geride kalmasına karşın, bir türlü takım olmadığına vurgu yapan taraftarlar eleştirilerini şöyle sürdürdüler: “Bazı oyuncular sahada yürüyor. Takımda bir bütünlük yok. İyi hazırlanmadıkları açıkça görülüyor. Onlara sözünü geçiremiyor musun? Kaybedilen her maç sonrası ‘İyi yoldayız, iyi olacağız. Bazı oyuncular hala bu işin bilincinde değil’ açıklamalarına devam mı edeceksin?”


Haber: Eser HACISALİHOĞLU

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap