SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bu resmen hakem şikesi!

Bu resmen hakem şikesi!

29 Nisan 2019 Pazartesi - 20:30




Fenerbahçe’nin attığı gol öncesi yardımcı hakemin yaptığı büyük bir suç içeriyor...





Fenerbahçe - Trabzonspor maçının son saniyelerinde yaşanan bir olay karşılaşmanın seyrini de değiştirdi. Ev sahibi Fenerbahçe’nin 1-0 geride olduğu son dakikalarda yardımcı hakem Bahattin Duran, sarı-lacivertli takımın bir futbolcusu gibi topu oyuna sokmuş ve bu pozisyonun sonrasında da gol gelmişti. Bahattin Duran’ın bu davranışı büyük tepkiye yol açarken, yine görüşlerini aldığımız hukukçular, pozisyon için, “Bu resmen hakem şikesi” yorumun yaptı. Nedenini ise şöyle açıkladılar:

3 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'da bunun yeri açıktır. 11’inci maddede der ki; Belirli bir spor müsabakasının sonucunu etkilemek amacıyla bir başkasına kazanç veya sair menfaat temin eden kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis ve yirmibin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır. Kendisine menfaat temin edilen kişi de bu suçtan dolayı müşterek fail olarak cezalandırılır. Kazanç veya sair menfaat temini hususunda anlaşmaya varılmış olması halinde dahi, suç tamamlanmış gibi cezaya hükmolunur.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap