SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bu iddia çok konuşulur: Newton ilk 11’i Baker ile birlikte yapıyordu

Bu iddia çok konuşulur: Newton ilk 11’i Baker ile birlikte yapıyordu

10 Kasım 2020 Salı - 16:10




Bordo-mavili kulisler şimdi bu söylenti ile çalkalanıyor. İddiaya göre; başarısız olduğu için gönderilen İngiliz teknik direktör Eddie Newton, görev yaptığı süre içinde ilk 11’i Chelsea’den kiralık olarak aldırdığı Lewis Baker ile birlikte yaptı. Hatta 1-1 son eren Gaziantep maçı öncesi kadroda adını göremeyen Abdulkadir Parmak, Newton ile tartıştı. Bu gelişme sonrasında da tribüne gönderildi.





Görev yaptığı 7 haftalık süre içinde Trabzonspor’a tarihinin en kötü saha içi soncularını yaşatan Eddie Newton ile ilgili söylentilerin ardı arkası kesilmiyor.

Bordo-mavili kulislerde dilden dile dolaşan iddiayı göre; İngiliz teknik direktör Newton, görev yaptığı süre içinde ilk 11’i Chelsea’den kralık olarak transfer ettiği Lewis Baker ile birlikte yapıyordu.

Yine aynı kişilerin iddiasına göre, ligin 4’üncü haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda oynanan maçın öncesi çok konuşulacak anlar yaşandı.

Kadro açıklandığında kendini ilk 11’de göremeyen Abdulkadir Parmak, Newton ile tartıştı.

Bu gelişmenin sonrasında da yedek kulübesinde olmadı ve tribüne gönderildi.

Aynı kaynaklar, Alanyaspor maçında Lewis Baker’ın yedek kalmasını ve oyuna dahil edilmemesini ise İngiliz futbolcuya, bir göz dağı olduğunu öne sürdü.

Aynı kaynaklara göre yönetim bu yolla Baker’e, “Aklını başına ol. Yalnızca futbola odaklan. Aksi durumda burada uzun ömürlü olamazsın” mesajını verdi.

Beğendim
10
Sevdim
3
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap