SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bu af değil skandal!

Bu af değil skandal!

08 Mart 2019 Cuma - 12:08




Efsane Tuncay Soyak, affedilen ve dün takımla birlikte idmana çıkan Olcay Şahan konusunda zehir zemberek açıklama yaptı...





“Olcay konusunda herkes sınıfta kaldı. Yönetim acemice davrandı, yanlış politika uyguladı. Madem kadro dışı bıraktın o zaman gönder. Teknik direktör şimdi ‘istemem’ dediği adamla nasıl çalışacak?”

HERKES SINIFTA KALDI

TRABZONSPOR efsanesi ve eski futbolcu Tuncay Soyak, yönetimin affettiği ve dün takımla çalışmalara başlayan Olcay Şahan konusunda Karadeniz’e konuştu. Sözlerine, ‘Olcay konusunda en büyük zararı Trabzonspor gördü’ diye başlayan Soyak sonra şu sözlerle devam etti: Madem Olcay’ı affedecektiniz şimdiye kadar neden beklediniz? Olcay konusunda herkes sınıfta kaldı. Yönetimin uyguladığı politika kesinlikle doğru değil.

OLCAY SANA NE VEREBİLİR?

MADEM istemiyorsun o zaman devre arasında gönder. Paranı mı kurtaracaksın, takımı mı gençleştireceksin? Gençleştir. 7 maç geçmiş. Trabzonspor bu sürede önemli kayıplar yaşamış. Şimdi çıkıp diyorsun ki; ‘Ben affettim’ Fizik-kondisyonu sıfır olan bir Olcay bu saatten sonra sana verebilir. Trabzonspor takımını kuramayan bir teknik ekip var. Biz Ünal’ın adamlığına ve şahsına bir şey demiyoruz. Ancak ortada alınan başarısız sonuçlar var.


BEN OYNATMADIM DEMELİ

BUNDAN herkes zarar görüyor. Trabzonspor’un hocası alınan başarılı ya da başarısız sonuçlarla gündeme gelir. ‘Yiğidim, aslanım, delikanlıyım’ gibi sözlerle gündeme gelmez. Ünal hocanın basın toplantısını izledim. Ona hiç yakıştıramadım. Bir oyuncu oynamıyorsa ya da kadro dışı kaldıysa ‘Ben oynatmadım’ demeli. Hepimizin ortak paydası Trabzonspor. O iyi olduğunda bizler de iyi oluyoruz. Bu takım sıradan bir takım değil.

HOCA MAZERET ÜRETMEZ

TRABZONSPOR 82 senesinde PTT’ye şampiyonluğu kaybettiğinde ben 12 yaşındaydım. O yıldan sonra bu takım küllerinden doğdu. Şampiyonluklar yaşadı. Şimdi de beklentimiz o yönde. Bu takımın hocası çıkıp diyecek ki, ‘Ben başarılıyım ya da başarısızım.’ Mazeretler üretmeyecek. Yönetimin de izlediği transfer politikası yanlış. Madem bir oyuncuyu kadro dışı bıraktın. O zaman gönder. Gönderemiyorsan, kadro dışı kararını sezon sonuna kadar sürdür. Yöneticilik budur.”

Haber: Osman BAŞKIR


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap