SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bruno Peres: Galibiyetle dönmek beni ayrıca mutlu ediyor

Bruno Peres: Galibiyetle dönmek beni ayrıca mutlu ediyor

14 Ocak 2023 Cumartesi - 22:37




Uzun bir sürenin ardından formasına kavuşan Trabzonspor'un savunma oyuncusu Bruno Peres, "Benim için çok özel bir gece yaşadım. Kazandığımız için mutluyum." dedi.





Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor, Akyazı'da Başakşehir'i konuk etti.

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Alanyaspor deplasmanında 5-0'lık ağır bir yenilgi alan Trabzonspor, Başakşehir'i 1-0'lık skorla mağlup etti. Trabzonspor'un galibiyet golü 21. dakikada Anastasios Bakasetas'tan geldi. 

Trabzonspor'un Brezilyalı savunmacısı Bruno Peres, 266 gün sonra formasına kavuştuğu Başakşehir maçının ardından konuştu.

"Galibiyetle dönmek beni ayrıca mutlu ediyor"

Bruno Peres, "Benim için çok özel bir gece yaşadım. Kazandığımız için mutluyum. Önemli bir maçtı. Bu maçta dönebilmem çok önemliydi. Galibiyetle dönmek beni ayrıca mutlu ediyor." dedi.


Bruno Peres: Galibiyetle dönmek beni ayrıca mutlu ediyor

"Mutlu edici bir gece oldu hepimiz adına"

Gördüğü sarı kart hakkında konuşan Peres, "Sarı kart aslında dönüşüm için bir ödül oldu. Hakem ufak bir ödül vermiş oldu. Yeni takım arkadaşlarım var, oynayarak birbirimizi daha fazla tanıyacağız. Bugün çok önemliydi kazanmak. Eksik kalan detaylar vardı son haftalarda onları yapabildik. Mutlu edici bir gece oldu hepimiz adına." ifadelerinde bulundu. Bruno Peres: Galibiyetle dönmek beni ayrıca mutlu ediyor

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap