SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > BÖYLE YÖNETİCİLİK OLMAZ!

BÖYLE YÖNETİCİLİK OLMAZ!

08 Mart 2018 Perşembe - 20:14




Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'dan çarpıcı açıklamalar...





Yılmaz, kulübe gelen transfer yasağına dikkat çekerek, kulüp yönetimine sert eleştiriler yaptı, Trabzonspor'un kurtuşunun topyekün birliktelikten geçtiğini söyledi.

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Muharrem Usta, Burak Yılmaz ve Matus Bero'dan kaynaklanan transfer yasağı için ağır değerlendirmelerde bulundu. İşte o açıklamalar:

YÖNETİMSEL ZAFİYET VAR

''Transfer yasağında ihmal olduğu ortada, Matus Bero'nun ödemeleri yapılmamış. İdari ve yönetimsel zafiyet var. Daha başka şeyler de duyuyoruz. İngiltere'de bir menajerle yakışıksız işler olduğunu duyuyoruz. Bu güzel olmuyor. Burak Yılmaz'a hocanın sözü geçmiyor. Futbolcuna laf geçmezse nasıl başarılı olacaksın? Yönetim zaafları var, yani idari problemler yaşanıyor. Bu, hocayı da olumsuz etkiliyor. Çok sorumsuz bir borç var, üstelik başarı da yok.

BORCU ÖDEMEK ZOR


Bence bütün delegeler kulübü sahiplenmeli, geçmişte görev almış insanlar da destek olsunlar, bazı kriterler getirip hep birlikte yönetelim. Ben artık yoruldum, bu kadar borcu ödemek çok zor, bu borç gerçek mi yoksa şişirilmiş bir borç mu bunu tespit etmek gerekiyor. Böyle yöneticilik olmaz. Bence kulübün açıklamasında anlatım eksikliği var, borç ödendiyse kendileri gidip direkt bildirmeliler ama transfer yapmayacaklarsa bir şey yapmaya gerek yok.

ÖNLERİNİ İLİKLERDİ

FIFA'dan gelen transfer yasağı cezası kaldırılsa bile transfer yapabilecek bir durum olması gerekiyor. Transfer yapılmayacaksa Rıza Çalımbay'ın da yapabilecek bir şeyi yok. Ben eski bir başkan olarak diyorum ki; ilk olarak yönetim otoriter olmalı ve sonra çalışanlar ve futbolcular üzerinde egemen olmalılar. Bizim çok iyi takımlarımız belki olmazdı ama disiplinli olurdu, bizim önümüze kimse önünü iliklemeden gelemezdi.

HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ

Başkanlığım döneminde asla saygısızlık yapılmasına izin vermezdim. Ben taraftarlarımızın takıma sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. İnce eleyip sık dokumalılar. Yönetim parçalanıyor, kongre de parçalanırsa bu kötü olur. Bu borcu ödemek için hep birlikte çalışmalıyız.'


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap