SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Böyle acemilik olmaz! Salih Kavrazlı 1 yıl forma giyemeyecek!

Böyle acemilik olmaz! Salih Kavrazlı 1 yıl forma giyemeyecek!

Karadeniz Özel

22 Haziran 2019 Cumartesi - 14:02




Altınordu Kulubü Salih Kavrazlı'nın transferinin gerçekleşmediğini açıkladı...





// Karadeniz Özel // Osman BAŞKIR // Gençlik Ateşi’ni yaktığımız şu günlerde gelen bir haber hem canımızı sıktı hem de moralimizi bozdu. Trabzonspor yönetiminin önceki gün imza attırdığı oyunculardan Salih Kavrazlı 2002 doğumlu yani 17 yaşında. Prosedürler gereği Salih’in Bordo-Mavili takımda oynaması için Altınordu Kulubü’nün Muvafakatname vermesi gerekiyor.

Ancak İzmir ekibi Salih Kavrazlı’nın transferi için kendilerinden izin alınmadığını öne sürüp 17 yaşındaki Salih için bu muvafakatname vermeyeceğini söylüyor. Eğer; Trabzonspor Salih’i oynatmak için Altınordu’dan gerekli izni alamazsa genç oyuncu 18 yaşını doldurana dek (1yıl) forma giyemeyecek.

Arka arkaya atılan imzalarla keyiflendiğimiz şu günlerde, İzmir kanadından gelen bir haber moralimizi bozdu. Şok etkisi yaratan gelişme, ise Altınordu’dan kadroya katılan isimlerden Salih Kavrazlı ile ilgili. Altınordu Kulübü, 17 yaşında olan Salih Kavrazlı’nın Bordo-Mavili takıma transferinin futbol talimatlarına aykırı olduğunu ileri sürüyor. İzmir ekibi, Salih Kavrazlı’nın 17 yaşında olduğunu ve kendilerinden muvafakatname almadan oynayamayacağını söylüyor.




Futbolcular Statüsü 5’inci maddesi, “18 yaşındaki amatör futbolcuların profesyonel statüye geçişlerinde, adına tescilli oldukları kulübün yazılı muvafakatinin alınması zorunludur” diyor. Bu durumda 16 Mart 2002 doğumlu olan Salih Kavrazlı’nın Trabzonspor’da forma giyebilmesi için 1 yıl beklemesi gerekiyor. Genç oyuncunun daha erken sahalara dönebilmesi iki kulübün yeniden masaya oturmasına bağlı. Eğer. Trabzonspor, Altınordu ile anlaşırsa Salih, hemen oynayabilecek.

AHMET AĞAOĞLU: KONU KAPANMIŞTIR




Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Ahmet Ağaoğlu, muhabirimiz Mehmet Karagöz’e şu açıklamayı yaptı: “Trabzonspor için Salih ve Atakan’ın transferleri yapılmış, bitmiş ve konu kapanmıştır. Yani bu dosya kapandı. Bunun üzerine spekülasyon yapılacak yada konuşulacak bir durum yok.”

Altınordu cephesi ise Salih Kavrazlı’nın oynayabilmesi için Trabzonspor’un kendilerine gelmesini bekliyor. Salih için 4 yıllarını harcadıklarını dile getiren Seyit Mehmet Özkan; Trabzonspor çok saygı duyduğumuz bir camia. Bu iş nasıl oldu hala anlayamıyorum. Bu çocuklar için biz 4 yılımızı harcadık. Yurt dışında dil eğitimi verdik. Budar emek verdiğimiz çocuklarımızın kaçırılır gibi gitmesi şık olmadı. Bu olay yaşandığında Ahmet Ağaoğlu’nu 4 kez aradım. Mesajlar attım ama dönüş olmadı. Elbette üzüldüm. Salih’in futboldan uzak kalmasını istemem” dedi. Seyit Özkan bu açıklamasıyla Salih için Trabzonspor’un araması halinde görüşebileceklerini konusunda açık kapı bıraktı.

TURGUT UÇAR TURNUVASI NE OLACAK?




Trabzonspor ile Altınordu, 29 Ağustos 1 Eylül tarihleri arasında Trabzon’da Turgut Uçar turnuvası için birlikte organizasyon konusunda anlaşma sağlamıştı. Bu yaşanan olayların ardından bu turnuvanın ne olacağı soruları da sorulmaya başlandı. Turgut Uçar turnuvası için çeşitli ülkelerden 1000’e yakın genç sporcu davet edilmişti.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap