SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bomba patlıyor! Trabzonspor'da Sturridge'in yerine Premier Lig'den 3 aday

Bomba patlıyor! Trabzonspor'da Sturridge'in yerine Premier Lig'den 3 aday

15 Nisan 2020 Çarşamba - 21:32




Corona virüsü salgını nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor'da tüm hesaplar şampiyonluğa göre yapılıyor. Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşarak Şampiyonlar Ligi'nde yeniden boy göstermek isteyen Trabzonspor, Sturridge'in yerini yine Premier Lig'den doldurmak istiyor. Potansiyeli yüksek futbolculara yönelen Trabzonspor'da 3 isim öne çıktı. Trabzonspor bu isimler için transfer politikasını da belirledi. İşte o isimler ve son gelişmeler...





Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra ülkemizi de etkisi altına alan corona virüsü nedeniyle Süper Lig'e ara verilmişti.

Süper Lig'de lider durumda bulunan Trabzonspor, lige verilen bu arada transfer çalışmalarına gaz verdi.

Bordo-mavililer Alexander Sörloth gibi potansiyeli yüksek ama Premier Lig'de istediği başarıyı yakalayamayan yıldız futbolculara yönelme kararı aldı.

Sturridge'nin ayrılığının ardından bu bölgeyi yıldız bir isimle doldurmak isteyen Trabzonspor, adaylarını da belirledi.

Trabzonspor'ın transfer politikası ise yine aynı fakat bu kez gündemde olan yıldızların bonservis bedelinin yüksek olmasından dolayı opsiyonlu kiralama gündemde değil.


Sörtloth'un performansının Avrupa'da da dikkatleri üzerine çekmesini kullanmak isteyen Trabzonspor, yüksek bonservisi olan oyuncuları parlatıp bir sonraki satışına ortak olmanın planlarını yapıyor.

Bu çerçevede çalışmalarına devam eden Trabzonspor'da isimlerde belirlendi.

Bordo-mavililer öne çıkan isimler Aston Villa'nın 25 milyon Euro'ya aldığı Wesley, Newcastle United'ın 44 milyon Euro'ya aldığı Joelinton ve Leicester'ın 27.7 milyon euro verdiği Kelechi Iheanacho oldu.

MÜTHİŞ GOLCÜ WESLEY

23 yaşındaki Brezilyalı golcü Wesley, Itabuna Esporte'den Trencin takımına transfer oldu. Oradan Club Brugge'a transfer olan Wesley, 2019 yılında 25 milyon Euro'ya Aston Villa'ya geçti.


1.91 boyundaki golcü, bu sezon 22 maçta 6 gol atıp, 1 asist gerçekleştirdi.

SERVET ÖDEDİLER

23 yaşındaki Joelinton, Recife'de futbola başladı. 1.86 boyundaki golcü futbolcu, Hoffenheim, Rapid Wien'de oynadıktan sonra 2019 yılında 44 milyon Euro karşılığında Newcastle United'a transfer oldu.

Bu sezon 34 maçta 3 gol atıp, 4 asist gerçekleştirdi.

IHEANACHO 18 MAÇTA 8 GOL ATTI


Nijeryalı golcü Kelechi Iheanacho, 23 yaşında. Sol ayağını kullanan isim Taye Acedemy'den Manchester City altyapısına transfer oldu.

2017 yılında ise Leicester City, oyuncunun bonservisi için 27.7 milyon Euro ödedi. Kelechi Iheanacho bu sezon 18 maçta 8 gol atıp, 4 asist gerçekleştirdi.

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap