SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bomba iddia! Trabzonspor'a Abdullah Avcı mı Ünal Karaman mı?

Bomba iddia! Trabzonspor'a Abdullah Avcı mı Ünal Karaman mı?

Karadeniz Özel

21 Eylül 2020 Pazartesi - 20:06




İngiliz hocanın bu işi götüremeyeceği kararına varan kurmaylar yeni hoca için düğmeye bastı. Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre; camianın ‘akil’ isimleri Ünal Karaman’ın yeniden takımın başına getirilmesi için yönetime baskı yapıyor. Bu isimler, Trabzonspor’u kaostan çıkarak kişinin, birleştirici özelliği ile Ünal Karaman olduğunu ileri sürüyor…





Karadeniz Gazete // Eser HACISALİHOĞLU //  Yönetimin önemli isimleri ise, sezon başında görüşülen ancak parasal konuda anlaşma sağlanamayan Abdullah Avcı’yı ısrarla istiyor. Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp’in de içinde olduğu bu grup, bordo-mavili takımın Abdullah Avcı ile yeniden eski kimliğine döneceğini ve özlenen şampiyonluğun tecrübeli teknik adamla geleceğine inanıyor

TRABZONSPOR'DA KABAK LASTİK ERKEN PATLADI

Teknik direktör Eddie Newton için yapılan bu benzetme kesinlikle bize ait değil. İngiliz çalıştırıcıyı yetersiz bulan ve onunla bu uzun maronun gitmeyeceğine inanan bordo-mavili taraftarlar Newton için bu yakıştırmayı yapıyor. Newton’a yalnızca camia ve taraftar tepkili değil. Bordo-mavili yönetimin büyük bir kısmı da İngiliz hoca ile Bu işin gitmeyeceğine inanıyor. İşte bu düşünce tarzı da Trabzonspor’da erken teknik adam arayışlarına başlanmasına neden oldu. Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre; bordo-mavili kurmaylan yeni hoca için düğmeye bastı. Listede ise 2 isim var. Birincisi; Ünal Karaman, diğeri ise Abdullah Avcı.

Ünal Karaman’ı Trabzon’un ‘akil’ olarak tanınan isimleri istiyor. Bu kişilere göre, bordo-mavili takım yaşadığı kaostan Ünal Karaman’ın birleştirici özelliği ile çıkabilir. Bu nedenle de aradaki kırgınlıklar unutulmalı ve Karaman yeniden Trabzonspor’un teknik direktörü olmalı.

Yönetimin gönlündeki teknik direktör adayı ise Abdullah Avcı. Sezon başında görüşülen hatta imza atması beklenen Abdullah Avcı, önerilen parayı yeterli bulmadığı için bu birliktelik gerçekleşmemişti. Ancak şimdi durum farklı. Yine Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre Avcı, Trabzonspor’a gelmeyi çok istiyor. Hatta asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ile bir görüşme gençekleştirdi ve bu düşüncesini onunla paylaştı.

Avcı’yı çok isteyen asbaşkan Mehmet Yiğit Alp’in de, diğer yönetici arkadaşlarını, “Trabzonspor için biçilmiş kaftan. Abdullah hoca ile eski kimliğimize döner, özlediğimiz şampiyonluğa ulaşırız” sözleriyle ikna etmeye çalıştığı kulislerde dilden dile dolaşıyor. Bordo-mavili kulüpte, hoca konusunda şu an yaşanan gelişmeler böyle. İlerleyen günlerde başka neler olur bilinmez ancak, görünen o ki; Eddie Newton bu koltukta uzun bir süre kalamayacak gibi.

Beğendim
5
Sevdim
7
Beğenmedim
40
Üzgün
6
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap