SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bize gel Aminu!

Bize gel Aminu!

25 Mayıs 2018 Cuma - 09:38




Çimşir, Osmanlıspor’dan eski öğrencisine çağrı yaptı.





Bordo-Mavililer, yeni sezonda kadrosunda görmek istediği Umar Aminu için devreye Hüseyin Çimşir’i soktu. Çimşir’in, Osmanlıspor’dan eski oyuncusunu arayarak Trabzon’a davet ettiği ileri sürüldü.

TRABZON’A ÇAĞIRDI

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonda mütevazı bir kadro için çalışmalarına başlayan ve bu doğrultuda listesine küme düşen Osmanlıspor’un yetenekli futbolcusu Umar Aminu’yu yazan Karadeniz ekibinde Nijeryalı oyuncuyla temasa geçildi. Bordomavili yönetimin yardımcı antrenörlük görevine getirdiği Hüseyin Çimşir’in Aminu’yu arayarak Trabzon’a davet ettiği belirtildi.

SANA İHTİYAÇ VAR

Daha önce Osmanlıspor’da yardımcı antrenörlük yaptığı dönemde yakından tanıdığı Nijeryalı futbolcuyu arayan Çimşir’in “Bize gelmeni çok istiyoruz. Burada mutlu olursun. Ayrıca sana ihtiyacımız var” dediği ileri sürüldü. Osmanlıspor’da kalmak istemeyen ve birçok talibi bulunan 23 yaşındaki futbolcunun bu teklifi düşünmek için süre istediği öğrenildi


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap