SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bir maçtan daha fazlası!

Bir maçtan daha fazlası!

14 Ekim 2017 Cumartesi - 09:07




Bordo-Mavililer rakibini devirerek üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor. Teknik Direktör Ersun Yanal, “Ligdeki konumumuz bize kazanmaktan başka





HER MAÇ FİNAL

Süper Lig'de geçirdiği sıkıntılı günlerin ardından çalkantılı bir döneme giren Trabzonspor, zirveye yeniden ortak olabilmek için evinde oynayacağı Teleset Mobilya Akhisarspor maçını mutlak kazanmak istiyor. Zirve ile arasındaki puan farkını 10’a çıkartan Karadeniz ekibi, 'ya tamam ya devam' maçı olarak baktığı zorlu müsabakayı dönüm noktası olarak görüyor. Akhisar ile sezonun en önemli maçlarından birine çıkacak olan Trabzonspor, üst sıralara giden yolda her maça final olarak bakıyor.

TEK İHTİMAL

Zirvenin gerisinde kalarak hayal kırıklığı yaşatan Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Ersun Yanal'ın geleceği de tartışma konusu olmuştu. Akhisarspor maçına kritik bir viraj olarak bakan Bordo-Mavililer’de her yol 3 puana çıkıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal, Akhisar maçını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını ifade ederek, “Ligdeki konumumuz bize başka bir seçenek bırakmıyor. Bu maçı tek ihtimal olarak görüyoruz” şeklinde konuştu.

MESAJ VERMELİYİZ


Şehrin havaya girmesi için üzerlerine düşen görevi yapmaları gerektiğini söyleyen deneyimli teknik adam, “Akhisar karşısında alacağımız 3 puanın bize çok şey kazandıracağı ortada. Böyle bir fırsatı kaçıracak değiliz. Sahada 3 puan için her şeyini ortaya koyan bir takım olacak. Akhisar maçıyla birlikte iyi bir hava yakalayarak rakiplerimize ‘biz de buradayız’ mesajını vermek istiyoruz. Bunu da başaracak güçte bir takımız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap