SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Benik Afobe: Bir yenilgiyi daha kaldıracak ortam yok

Benik Afobe: Bir yenilgiyi daha kaldıracak ortam yok

05 Kasım 2020 Perşembe - 09:39




Kongolu golcü Afobe Alanyaspor maçının önemine bu sözlerle dikkat çekti





“Cumartesi günü oynayacağımız maç, bizim için her şeyin yeniden başlangıcı olacak. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Çünkü taraftar ve camianın bir yenilgiye daha tamammülü yok.”

OYNADIĞI 6 maçta 3 gol atan Benik Afobe, şansız bir dönem yaşadıklarını dile getirdi. Cumartesi günü Alanyaspor ile deplasmanda çok zorlu bir maç oynayacaklarına dikkat çeken Afobe, “Rakibimiz çok formda. Ancak bizim için bu maçın önemi çok fazla. İstemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Amacımız Alanyaspor’u yenerek kötü gidişi bitirmek ve yeniden çıkışa geçmek” dedi. Taraftar ve camianın haklı olarak kendilerine tepki koyduğunu söyleyen Afobe sözlerine şöyle devam etti. Geçtiğimiz yıl takım çok önemli işler yaptı. Beklenti bu sezon daha yukarısı idi ama çok şanssız kayıplar yaşadık. Artık buna son vermek istiyoruz. Tüm takım bu düşünce ile Alanyaspor maçına hazırlanıyor.”
 

Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap