SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Benfica Abdülkadir'i bırakmıyor!

Benfica Abdülkadir'i bırakmıyor!

16 Eylül 2018 Pazar - 19:27




Abdülkadir için ısrarını sürdüren Portekiz temsilcisi, Trabzonspor’un genç yeteneğini ara transferde kadrosuna katmaya kararlı. Benfica, Fırtına’ya ge





PORTEKİZ’İN önemli kulüplerinden Benfica, Abdülkadir Ömür’ü transfer etmekte kararlı. Yaz transfer döneminde Abdülkadir’i resmen isteyen ve başkan Ahmet Ağaoğlu ile İstanbul’da  görüşen Benfica temsilcileri fiyatta anlaşma sağlayamamıştı. Portekizli yöneticilerin 12 milyon 500 bin Euro’luk teklifini az bulan Ahmet Ağaoğlu görüşmeleri sonlandırmış ve “25 milyon Euro ile gelirseniz oturup konuşuruz” demişti. Abdülkadir Ömür’de ısrarcı olan Benfica’nın, yeni bir öneriyle Trabzonspor’un kapısını çalacağı öğrenildi.

Aldığımız bilgilere göre, Portekiz ekibinin yetkilileri rakamı 20 milyon Euro’ya çıkardı. Hatta ödemelerin nasıl yapılacağı konusunda
da bordomavili kurmaylara bilgi verildi. Önerilen rakam uygun bulunur, ödeme şekli de kabul görürse Abdülkadir ara transferde  Benfica’nın yolunu tutacak.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap