SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > BEN DEĞİL BİZ OLMALIYIZ!

BEN DEĞİL BİZ OLMALIYIZ!

20 Mart 2018 Salı - 10:10




Efsane oyuncu Ali Kemal Denizci, Trabzonspor’un kurtuluş reçetesini açıkladı.





Başkan Usta’nın kesin kararını açıklaması gerektiğini söyleyen Denizci, “Herkesin kucaklayacağı bir yönetimin oluşması halinde Trabzonspor ayağa kalkar” dedi.

Trabzonspor İçin Hayırlı Oldu

Bordo-Mavili kulübe gelen transfer yasağı için de hayırlı olduğu yorumunu yapan efsane oyuncu Ali Kemal Denizci, “Artık yönetim taraftar istedi diye transfer peşinden koşmayacak. Yabancı oyuncularla bir yere varamazsınız. Çünkü onlarda aidat duygusu yerli oyuncu gibi değil. O ruh ne yazık ki yok. Bu iskeleti kur iyi bir yönetimle, ben kellemi ortaya koyarım, Bordo-Mavili kulüp iki sene içinde şampiyon olur. O nedenle transfer yasağı hayırlı olmuştur. Kendi değerlerini ortaya çıkarmak için iyi bir fırsat” dedi.

Kulübün İç Dünyası Karışık

Trabzonspor’daki iç huzursuzluğun gelinen noktada önemli etken olduğunu belirten Denizci, “Trabzonspor bir batağın içinde. 2.5 aydır personel maaşları ödenmediği gibi futbolcular da aynı durumdan dert yanıyor. Malatya maçında bazı futbolcular adeta sahada yürüyor. Yanikulübün iç dünyasında bir sıkıntı olduğu ortada. Bu bozuk düzende her şey alt üst. Para olmayan bir ortamda huzursuzluk ve mutsuzluk had safhada olur. Bu da her şeye yansır. Şimdi ligdeki konum olduğu gibi” diye konuştu.


SSİZLİĞİ BOZSUN

Trabzonspor’un efsane oyuncusu Ali Kemal Denizci, Bordo-Mavili kulübün kongre sürecini değerlendirdi. Başkan Muharrem Usta’nın tekrar aday olmayacağını net bir şekilde açıklaması gerektiğini söyleyen Denizci, “Bir kere bu durumun bir an önce netliğe kavuşması gerekiyor ki adaylığı düşünenlerin yol haritası çizmeleri geç olmasın. İnsanlar kartlarını ortaya açsın. Usta’nın bu sessizliğini bozması lazım” diye konuştu.

ORTAK KARARLA

 Yeni dönemde Trabzonspor’dan beklentisi olmayan, samimi, bu işe gönül verecek yöneticilerin Bordo-Mavili kulübü bu kadar borca rağmen ayağa kaldıracaklarına inandığını dile getiren Denizci, “Herkesin kabulleneceği bir yönetim kurulu oluşturulmalı. O yönetimin başına da saygın bir kişi koyulmalı. Yani başkan seçip de kendisinin yönetimini dizmesi değil, insanların ortak karar verdiği bir yönetim şablonu oluşturulmalı” dedi.

SEN BEN DEĞİL


Denizci, sözlerini şöyle sürdürdü: “Böyle bir yönetim Trabzonspor’un yarasına merhem olabilir. Daha önce 500 milyon TL için ‘Trabzon battı gitti’ diyorduk. Şimdi durum ortada. Para her zaman bulunur. O nedenle sen ben kavgası olmadan, birbirine düşmeden biz düşüncesiyle hareket etmemiz gerekiyor. Kurtuluş reçetesi budur. Başka bir kurtuluş yok. Başka türlü bu yükün altından kalkılmaz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap