SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Behlül Aydın Juventus kancası!

Behlül Aydın Juventus kancası!

24 Haziran 2019 Pazartesi - 12:52




Sassuolo'da forma giyen Merih Demiral'ı renklerine bağlamaya hazırlanan Serie A devi Juventus'un bir başka Türk futbolcuyla daha ilgilendiği öğrenildi. İtalyan basını, Torino ekibinin Trabzonspor'un 18'lik yıldızı Behlül Aydın'la ilgilendiğini yazdı.





Sassuolo'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral'ı renklerine bağlamaya hazırlanan Serie A devi Juventus'un bir başka Türk futbolcuyla daha ilgilendiği öğrenildi. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Torino ekibi, Trabzonspor'un 18 yaşındaki yetenekli ofansif orta saha oyuncusu Behlül Aydın'ı gündemine aldı.

Ülkede yayım yapan Calcio Mercato adlı internet sitesinin okuyucularıyla paylaştığı habere göre Bordo Mavili ekiple bugüne dek hiç A takımda forma şansı bulamayan genç yıldız, Serie A'da son 8 yılın şampiyonu olan Juve'nin radarına girdi. Geçtiğimiz sezon takımıyla 16 maçta forma giyen Behlül, 1 gol ve 5 asist kaydetmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap