SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > 'Başkan söz verdi Yusuf Yazıcı Lille'ye gider'

'Başkan söz verdi Yusuf Yazıcı Lille'ye gider'

Karadeniz Özel

07 Temmuz 2019 Pazar - 19:32




Yusuf Yazıcı’nın transferiyle ilgili 2 ayrı cepheden birbirine benzer açıklama geldi





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun ‘Satmıyoruz’ açıklamasına karşın Yusuf Yazıcı adım adım Fransa’ya doğru yol alıyor. Genç yıldızın menajeri, “Başkan bize 15 milyon veriyorlarsa gelsinler oturup konuşalım” derken, Lille Kulübü Başkanı, “Yusuf Yazıcı bizi istiyor. Kendisiyle anlaştık. Trabzonspor kolaylık gösterirse Yusuf yeni sezonda bizimle olacak” açıklaması yaptı

KALACAK MI, GİDECEK Mİ?

YUSUF Yazıcı yeni sezonda Trabzonspor’da kalacak mı, gidecek mi? Bordo-Mavili camia ve taraftarlar büyük bir merakla bu sorunun yanıtını beklerken, bu transferle ilgili iki farklı cepheden birbirine benzer açıklamalar geldi. Genç oyuncunun menajeri, “Başkan Ahmet Ağaoğlu ile yaptığımız görüşmede bize, ‘Lille 15 milyon Euro verirse gelirler. Oturup konuşuruz’ dedi. Biz de bunun Lille Kulübü’ne ilettik” dedi.

YUSUF GELMEK İSTİYOR

YUSUF transferiyle ilgili bir başka açıklama ise Lille Başkanı Gerard Lopez’den geldi. Lopez, Fransız basımına yaptığı açıklamada, “Yusuf Yazıcı ile ilgilendiğimiz doğru. Teknik kapasitesi, yaşı, sahip olduğu potansiyel ve burada oynama arzusu, onun transferini cazip kılıyor. Yusuf Yazıcı gerçekten buraya gelmek istiyor ancak kulübüyle henüz anlaşamadık" ifadelerini kullandı. Bu açıklamaların ardından Trabzonspor yönetiminin Yusuf ile ilgili vereceği karar merak konusu oldu. 

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
8
Üzgün
3
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap