SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bartra, Trabzonspor’u karıştırdı! İnanılmaz rakam

Bartra, Trabzonspor’u karıştırdı! İnanılmaz rakam

15 Aralık 2022 Perşembe - 12:05




Trabzonspor'un efsane oyuncularından Serdar Bali'nin ortaya attığı iddia ortalığı karıştırdı... Bali, Betis'ten kadroya katılan Marc Bartra'ya 6.5 milyon Euro imza parası verildiğini söyledi...





Trabzonspor’un efsane oyuncularından Serdar Bali’nin ortaya attığı Marc Bartra için 6.5 milyon euro imza parası ödendiği iddiası ortalığı karıştırdı… 

TRABZONSPOR'UN AÇIKLADIĞI RAKAMLAR

Trabzonspor yönetimi Bartra için KAP’a yaptığı açıklamada; "Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; her bir sezon için garanti ücret olarak 1.500.000.-EUR ödenecektir. Ayrıca her bir sezon için şarta bağlı bonus olarak, toplamda en fazla 700.000.-EUR prim ödemesi yapılacaktır. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır” demişti. 

BETİS'E ÖDENEN ÜCRET AÇIKLANMADI

Açıklama herhangi bir imza parasından bahsedilmiyordu. İşin ilginç yanı Trabzonspor’un Betis’e herhangi bir bonservis bedeli ödediği hakkında da KAP açıklamasında bir bilgi yer almıyordu. Ancak İspanyol basını bordo-mavililerin Bartra için Trabzonspor’un Betis’e 1.25 milyon euro ödediğine dair haberler yapmıştı.


Beğendim
4
Sevdim
4
Beğenmedim
3
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap