SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bartra’nın hesabını ona 9 milyon Euro verene sorun!

Bartra’nın hesabını ona 9 milyon Euro verene sorun!

05 Ağustos 2023 Cumartesi - 16:55




Bordo-Mavili taraftarların sosyal medyada oluşturduğu sohbet odalarına konuk olan yönetici Birhan Emre Yazıcı, takımdan ayrılan İspanyol stopere ödenen parayla ilgili kendilerine yapılan eleştirilere böyle yanıt verdi.





Birhan Emre Yazıcı, maaşı 1 milyon euro olarak bilinen ancak kendisine 9 milyon euro ödenen Marc Bartra ile ilgili açık ve net konuştu. Emre Yazıcı, “Rakam doğru mu yanlış mı derseniz, önceki yönetimde görev almıyordum. Ekonomik sıkıntı bugünle başlayan bir şey değil ama Trabzonspor’un bugün yaşadığı ekonomik sıkıntı bu yönetimle birlikte inşallah son bulacak. Bartra’nın sözleşmesinde kimin imzası varsa ücret sorusunu ona sorun. Onda Ertuğrul Doğan’ın imzası yok, net söylüyorum” dedi.

GİDENİN ARKASINDAN AĞIT YAKMAYIZ

YÖNETİCİ Birhan Emre Yazıcı, taraftarın yeniden takıma dönmesini istediği eski oyuncularla ilgili net konuştu. Yazıcı, “Trabzonspor bir futbolcunun arkasından ağıt yakan bir kulüp değil. Bizi Sörloth mu kurtaracaktı? Bize candan gönülden adam lazım. Nwakaeme’nin lütfen yaşına, durumuna bakın. Trabzonspor’un evrilmeye çalıştığı yeri görün. Nwakaeme ile nereye kadar gidilebilirdi? Tamam çok güzeldi ama başka şeylere bakalım artık” ifadelerini kullandı. Birhan Emre Yazıcı, 3 oyuncuyla anlaştıklarını transferlerin en kısa sürede resmi olarak açıklanacağını da dile getirdi.

OTURARAK PARA KAZANANLAR GİDECEK

BAZI oyuncularla yolları ayıracaklarını söyleyen Birhan Emre Yazıcı, “Trabzonspor’un göndermesi gereken yabancılar var ve bunlardan dolayı bazı transferleri yapamıyoruz. Bunlar oturdukları yerden para kazanmak istiyorlar” değerlendirmesini yaptı. Stat isim sponsorluğunun gecikme sebebine ise Yazıcı, “Sponsoru çözdük, hazır. Şaşıracağınız bir isim gelecek. Başkanımız Ertuğrul Doğan açıklayacak, eli kulağında. İsim ve stadımızla ilgili sorunumuz yok” şeklinde açıkladı.

SÜREÇ YAVAŞ İLERLİYOR

KULÜBE ait İstanbul’daki Kartal Tesisleri’nden gelir getirici projede önemli aşama kaydettiklerini ifade eden Yazıcı, “Kartal projesi süreci tamamlandığında 1 milyar 500 bin TL gelir elde ediyoruz ama süreç inanılmaz yavaş ilerliyor. Süreci ben takip ettiğim için iyi biliyorum. Arazi için imza aşamasına gelindi” değerlendirmesini yaptı. Yazıcı, Akyazı Stadı’nın alınması için gerekli girişimleri yaptıklarını, bunun sonuçlanmasını beklediklerine sözlerine ekledi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap