SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Barça Abdülkadir’i istiyor...

Barça Abdülkadir’i istiyor...

13 Ocak 2019 Pazar - 11:59




İspanya’nın yüksek trajlı gazetesi açıkladı...





Mundo Deportivo’da, Francesc Aguilar imzalı habere göre dünya devi Barcelona Abdülkadir Ömür’ü uzun süredir takip ediyor ve transfer etmeyi planlıyor. Gazetenin haberine göre İspanyollar Galatasaraylı Ozan Kabak’ı da istiyor

KARADENİZ YAZMIŞTI

KARADENİZ’İN günler öncesinden yazdığı ‘Abdülkadir Barça’nın kıskacında’ haberini İspanyol gazetesi Mundo Deportivo da doğruladı. İspanya’nın en yüksek trajlı spor gazetesi olan Mundo Deportivo, Barcelona’nın Abdülkadir’i yatın takibe aldığını ve transfer etmek istediğini duyurdu. Francesc Aguilar imzalı haberde şu bilgiler yer aldı:

HAYALİ MESSİ İLE OYNAMAK

“BARCELONA, 19 yaşındaki Abdülkadir Ömür ile 18 yaşındaki Ozan Kabak’ı sürekli izletiyor. Gelecek vaat eden bu Türkleri transfer etmeyi planlıyor. Oyuncuların menajerleri de bu durumdan haberdar.” Abdülkadir’in yakın çevresine, “En büyük hayalim dünyanın en iyi futbolcusu Messi ile yan yana oynamak” dediği biliniyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap