SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Baker’ın yaptığı hatayı Hüseyin Türkmen yapsa idam sehpasına çıkarılırdı!

Baker’ın yaptığı hatayı Hüseyin Türkmen yapsa idam sehpasına çıkarılırdı!

21 Ekim 2020 Çarşamba - 14:19




Milliyet Gazetesi yazarı ve editörü, artık bir klasik haline gelen ‘Spor Panorama’ adlı köşesinde çok konuşulan bir konuyu gündeme getirdi..





“Trabzonspor belki çok iyi değildi Başakşehir karşısında ama pozisyonlar buldu. Gol de atabilirdi. Ancak Lewis Baker gereksiz bir fantezi yapıp topu kaptırdı, devamında da gol geldi Baker'ın yaptığı hatayı mesela bir Hüseyin Türkmen yapsa, bugün ne olurdu? Evet, herkes hata yapar. Herkesin bir yanlışı vardır. Ama, Hüseyin olsa ne olurdu? Taraftar kendi öz çocuklarına çok daha acımasız... Basın çok daha toleranssız... Teknik heyet mi? Bakalım... Onu da göreceğiz! Unutulmasın ki, geçmişteki başarılar, geçtiğimiz sezon elde edilen ikincilik ve kupa şampiyonluğu Trabzon’un kendi alt yapısından gelen çocuklarla elde edildi.."

Başakşehir maçı çok geride kaldı ancak yankıları hala sürüyor. 2-0 Trabzonspor’un mağlubiyetiyle son eren karşılaşma bu kez Milli Gazetesi’nde gündem oldu.

Gazetenin klasikleşen ‘Spor Panorama’ adlı köşede, yazar ve editör Mustafa Anıklı çok konuşulacak tespitlerde bulundu. Anıklı’nın gündeminde Lewis Baker, Hüseyin Türkmen ve Serkan Asan vardı.

Trabzonspor’un 2-0 kaybettiği Başakşehir maçında yenilginin fitilini Baker’ın ateşlediğini dile getiren Mustafa Anıklı şu ifadeleri kullandı: “Trabzonspor belki çok iyi değildi Başakşehir karşısında ama pozisyonlar buldu. Gol de atabilirdi. Ancak Lewis Baker gereksiz bir fantezi yapıp topu kaptırdı, devamında da gol geldi. Şimdi sesli düşünüyorum; Eğer o hatayı Hüseyin Türkmen yapsa, idam sehpasına çıkarılır bel ki idam edilirdi. Baker’a tek bir eleştirinin gelmemesi ise şaşkınlık verici. Trabzonspor taraftarı bu kadar mı kendi öz çocuklarına karşı acımasız. Unutulmasın ki, geçmişteki başarılar, geçtiğimiz sezon elde edilen ikincilik ve kupa şampiyonluğu Trabzon’un kendi alt yapısından gelen çocuklarla elde edildi..”

Serkan Asan’ın yedek kalmasını da eleştiren Anıklı yazısını şöyle bitirdi: ''Serkan Asan'ın yerine kendinizi koyun; en iyi olduğunuz bir dönemde görev yapıyorsunuz; iyi de oynuyorsunuz. Ama hocanız, sizin yerinize 36-37 yaşındaki Pereira'yı tercih ediyor. Ne düşünürsünüz? Ya da diğer oyuncular sizin nasıl bir adalet anlayışı içerisinde olduğunuzu düşünür?''

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap