SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bakasetas'a transfer teklifi geldi! 12 Milyon Euro...

Bakasetas'a transfer teklifi geldi! 12 Milyon Euro...

01 Kasım 2021 Pazartesi - 13:40




Süper Lig'de namağlup liderliğini sürdüren Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Sporting Lizbon, Bordo Mavili ekibin yıldız ismine talip olduğu ileri sürüldü.





Süper Lig'de namağlup lider konumda bulunan Trabzonspor'un yıldız futbolcusuna sürpriz talip. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Sportnig Lizbon yıldız isim için resmi teklife hazırlanıyor.

İşte detaylar...

FIRTINA GİBİ BAŞLADI 

Trabzonspor, Süper Lig'de 2021-2022 sezonuna fırtına gibi başladı. Bordo Mavili ekip ligin geriden kalan 11. haftasını namağlup lider olarak tamamladı ve son olarak Ç.Rizespor'u sahasında 2-1 mağlup etti.

PORTEKİZ'DEN SÜRPRİZ TALİP 

Süper Lig'de fırtına gibi esen Bordo Mavbili ekibin yıldız oyuncusuna Sporting lizbon'un talip olduğu iddia edildi.

SPORTING LIZBON, BAKASETAS'IN PEŞİNDE 

Yunan basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Sporting Lizbon'un Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas için resmi teklif hazırlığında olduğu iddia edildi.

TRABZONSPOR'A REDDEDİLEMEYECEK TEKLİF HAZIRLIĞI 

Protothema'da yer alan habere göre Sporting Lizbon kulübünün yetkilileri Trabzonspor'a reddedilemeyecek bir bonservis bedeli ödeyerek 28 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor.


LİZBON ÖYLE PARALARI HİÇ ÇIKARMADI

Yunan basınında yer alan haberin ilginç bir yanı ise şöyle. Genelde yetiştirip satmayı seçen Lizbon ekibi yüksek bonservis bedeli ödemeyi bir kulüp stratejisi olarak görmüyor. İddianın doğruluğu henüz netleşmezken Bakasetas'ın 12 milyon Euro'luk çıkış maddesi bulunuyor. 

Beğendim
18
Sevdim
3
Beğenmedim
14
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap