SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bakasetas transferinde Portekizce sıkıntısı!

Bakasetas transferinde Portekizce sıkıntısı!

03 Mart 2022 Perşembe - 12:42




Trabzonspor'un yıldızı Anastasios Bakasetas'ın adı Sporting Lizbon ile anılıyor. Ancak Portekiz ekibi, İspanyolca ya da Portekizce bilmeyen bir oyuncuyu transfer etmiyor.





Bazı sosyal medya hesapları Sporting’in, Anastasios Bakasetas’ı istediğini iddia ediyor… bu iddia bir süre önce Yunanistan’dan Sport 24 tarafından değerlendirildi.

Habere göre; gerçek şu ki, bu iddiayı hiçbir yerden doğrulanmadı. Sporting’in Bakasetas’ın özelliklerine sahip bir futbolcu arayışı yok. Yaz aylarında Gonçalves satarsa olabilir. O zamana kadar haleflerle uğraşmak için çok fazla zaman var.

Ayrıca Ruben Amorim, Lizbon’a bazı ön ön koşullarda futbolcular getiriyor. Bu şartlardan birisi de oyuncuların Portekizce ya da çok yakın olan İspanyolca konuşması.

Amorim, Sporting'in teknik rehberliğinde son üç transfer döneminde, bu iki dilden herhangi birini konuşmayan hiç bir oyuncu transfer edilmedi.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap