SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bakasetas için flaş transfer iddiası! İşte yeni adresi...

Bakasetas için flaş transfer iddiası! İşte yeni adresi...

24 Ekim 2023 Salı - 16:47




Trabzonspor'un sözleşme uzatmak için ikna edemediği Bakasetas için Beşiktaş ve Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe iddiası da ortaya atıldı.





Anastasios Bakasetas'ın Trabzonspor kariyeri yıl sonunda sona erecek. Trabzonspor'dan gelen sözleşme teklifini kabul etmeyen Yunan orta saha oyuncusu için birçok iddia ortaya atıldı. Bu iddialardan birisi Galatasaray, bir diğeri ise Beşiktaş ile ilgili. Ancak Fenerbahçe için de sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte Anastasios Bakasetas'ın Trabzonspor'dan sonra kariyerine nerede devam edeceği ile ilgili ortaya atılan iddialar...

GALATASARAY İDDİASI

Ortaya atılan iddiaya göre; Dries Mertens, sezon sonunda Galatasaray'a veda edecek. Galatasaray'da Okan Buruk da Anastasios Bakasetas'ı Mertens'in yerine düşünüyor. Hatta bu transfer, Mertens'in devre arasında ayrılması durumunda, erken de gerçekleşebilir. Trabzonspor'a Bakasetas için bonservis ücreti de ödenebilir.

BEŞİKTAŞ BAKASETAS'I BEKLİYOR


Beşiktaş yaz ayı boyunca 10 numara transferi için uğraştı. Gündeme birçok isim geldi. O isimlerden birisi de Bakasetas'dı. Ancak oyuncu, Trabzonspor'da devam etti. Fakat gelinen noktada Beşiktaş'ın 10 numara ihtiyacı devam ediyor. Bakasetas ise Trabzonspor'a veda etmeye hazırlanıyor. İki taraf arasında görüşmelerin olması sürpriz olarak değerlendirilmiyor.

ERTUĞRUL DOĞAN KABUL ETMEDİĞİNİ AÇIKLADI

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz gün açıklamada, ''Bakasetas'a yeni bir sözleşme teklifinde bulunduk ama kabul etmedi.'' ifadelerini kullanmıştı. 

Bakasetas, bu sezon Trabzonspor formasıyla 8 Süper Lig maçında forma giydi. 3 gol atıp, 1 asist gerçekleştirmeyi başardı.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
8
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap