SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bakasetas Fenerbahçe'ye mi gidiyor?

Bakasetas Fenerbahçe'ye mi gidiyor?

26 Aralık 2023 Salı - 18:18




Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas için Fenerbahçe'ye imza atıyor iddiası





Bu akşam evinde ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Bir yandan derbiden zaferle ayrılmanın hesaplarını yapan sarı-lacivertli ekip, bir yandan da transfer çalışmalarında gaza bastı. Kanarya, ezeli rakibi Trabzonspor'un yıldız ismini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

2013-2014 sezonundan bu yana hasret kaldığı Süper Lig şampiyonluğuna bu sezon sonunda ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer sezonunda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Dzeko, Tadic ve Fred gibi yıldız isimleri kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, bu kez tarihi transfer hamlesi için düğmeye bastı. Kanarya, ezeli rakibinin yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

"ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN BİR TAKIMDA OYNAMAK İSTİYOR"

Sarı-lacivertli ekibin, sezon sonunda Trabzonspor ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Yunan orta saha oyuncusu Bakasetas'ı kadrosuna katma kararı aldığı ileri sürüldü.

Bordo-mavili ekibin Başkanı Ertuğrul Doğan, yıldız orta saha oyuncusunun 'Şampiyonluğa oynayan bir takıma' transfer olmak istediğini açıklayarak "Bakasetas'a iki teklif yaptık, kabul etmedi. Şampiyonluğa oynayan bir takımda oynamak istiyor. Trabzon’da yaşamayı seviyor ama belki de kafasında başka bir yerde yaşamak var. Yıl sonunda tekrar konuşacağız." ifadelerini kullandı.

Başkan Doğan'ın 'Şampiyonluğa oynayan' takım şeklinde ifade ettiği takımın Fenerbahçe olduğu ileri sürüldü. Yunan orta saha oyuncusu 2020-21 sezonunda Erol Bulut döneminde de Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş ancak sarı-lacivertli ekip bu transferden vazgeçerek Mesut Özil'i kadrosuna katmıştı.

Başkan Ali Koç'un Bakasetas transferinde bu kez ısrarcı olduğu ve Yunan oyuncuyu takıma kazandırmak için her türlü fedakarlığa hazır olduğu ileri sürüldü. 2021 yılından bu yana Trabzonspor formasını terleten yılız futbolcu, Trabzonspor'da 119 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 33 gol 23 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan yıldız orta saha bu sezon 16 maçta görev alırken bordo-mavili ekibe 5 gol 2 asistlik katkı sundu.

Yunan oyuncunun Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak baktığı ve bu transferin kısa süre içerisinde olumlu olarak neticelenebileceği iddia edildi.

Beğendim
10
Sevdim
5
Beğenmedim
3
Üzgün
3
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap