SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bakasetas: Antep maçında herkese göstereceğim

Bakasetas: Antep maçında herkese göstereceğim

10 Şubat 2021 Çarşamba - 14:25




Ara transfer döneminde Alanyaspor'dan Trabzonspor'a katılan Bakasetas, bordo-mavili takımda 2 gol birden attı. Yunan golcü, sol ayağını ise henüz göstermediğini düşünüyor.





Trabzonspor'a  Aytemiz Alanyaspor'dan transfer olduktan sonra süper bir başlangıç yaparak Yukatel Denizlispor ve Yeni Malatyaspor'a attığı kritik gollerle takımına altın değerinde puanlar kazadıran Bakasetas, bordo-mavili taraftarların henüz bilmedikleri farklı özelliklerini dost sohbetinde dile getirdi. 

Yunan yıldızın çevresine, Denizlispor ve Malatyaspor maçlarında sağ ayağı ile goller attığını hatırlatarak, "Asıl sol ayağımdaki meziyetlerimi henüz kimse görmedi. Sol ayağımı Antep maçında atacağım gollerle herkese göstereceğim" dediği öğrenildi.

Liderin 6 puan gerisinde bulunan Karadeniz Fırtınası, Süper Lig'in 25. haftasında cumartesi günü saat 16.00'da Gaziantep FK'yı Medical Park Stadyumu'nda ağırlayacak.

Beğendim
5
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap