SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Badou Ndiaye; ''Kalmak istiyorum''

Badou Ndiaye; ''Kalmak istiyorum''

25 Şubat 2020 Salı - 13:33




Trabzonspor'un devre arasında Stoke City'den kadrosuna kattığı Badou Ndiaye, Bordo Mavili ekipte harika bir başlangıç yaptı. Takıma katıldığı günden bu yana gerek saha içi, gerekse de saha dışı çok büyük takdir toplayan Senegalli orta saha, şampiyonluğa gidilen bu dönemde takımdaki en önemli isimlerden birisi haline geldi.





Ndiaye'nin bu gösterdiği performans ile birlikte Trabzonspor'da kalma ihtimalinin yüksek olduğu da iddia edildi. 29 yaşındaki oyuncudan çok memnun olan Trabzonspor yönetiminin gelecek sezon için Stoke City ile masaya oturacağı ifade edildi.

Bir Kiralama Daha Olabilir

Daha önce ülkemizde Osmanlıspor ve Galatasaray formalarını da giyen Badou Ndiaye'yi bonservisi ile alma amacında olacak olan Trabzonspor yönetiminin, yeni bir kiralamaya da sıcak olabileceği ifade edildi. Oyuncunun Stoke City ile iki yıl daha sürecek olan kontratı olması sebebiyle bir sezon daha kiralamanın mümkün olabileceği belirtildi.

Ancak Stoke City'nin bu talebe nasıl bir yanıt vereceği bilinmiyor. Bu aşamada bilinen tek şey, Championship kulübünün Ndiaye'den pek bir fayda sağlamasının mümkün olmadığı ve oyuncuyu elden çıkarma zorunda olduğu.

Beğendim
9
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap