SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > AYBABA BİR ADIM ÖNDE!

AYBABA BİR ADIM ÖNDE!

21 Mayıs 2018 Pazartesi - 09:40




Deneyimli teknik adam, “Trabzonspor’da yeniden çalışmayı çok isterim” haberini yönetime gönderdi. Yönetim de Aybaba ismine oldukça sıcak bakıyor.





Trabzonspor’u yeni sezonda kimin çalıştıracağı merak konusu olurken Bordo-Mavili ekipte sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sivasspor ile yollarını ayırdığını duyuran Samet Aybaba ile Trabzonspor’un yolunun yeniden kesişmesi güçlü olasılık. Deneyimli teknik adamın, “Yeniden Trabzonspor ile çalışmayı çok isterim” mesajını yönetime ilettiği bilgisine ulaşıldı. Yönetimin de Aybaba ismine sıcak baktığı gelen haberler arasında yer alıyor. Ancak yönetimin içerisinde belli bir kesimin takımın Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz ikilisine teslim edilmesi yönünde fikir belirttiği söyleniyor. Trabzonspor’da futbolculuk döneminde unutulmaz işlere imza atan ikilinin takıma önemli enerji vereceği düşüncesinde olan bazı yöneticilerin Tekke ve Karadeniz’in işin başına geçmesinden yana tavır takındıkları belirtildi. Yönetimin bu hafta içerisinde hoca konusuna son noktayı koyacağı bilgisine ulaşıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap