SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Avrupa peşlerinde!

Avrupa peşlerinde!

05 Ekim 2017 Perşembe - 08:48




Başkan Usta, “Yusuf ve Abdülkadir için Avrupa kulüpleri baskı yapıyor. Ama iki oyuncu bu sezon bizimle” derken, iki isim için gelen teklifleri değerle





BU SEZON BİZİMLELER

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, genç futbolcular Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ün gelecek sezon Bordo-Mavili formayı giymeyebileceklerinin sinyalini verdi. Birçok Avrupa kulübünün genç oyuncuların peşinde olduğu bilinirken Başkan Usta, “Her ikisi de sezon sonuna kadar bizimle, şu an için onları satma gibi bir düşüncemiz yok. Yusuf için Avrupa'dan 3 kulüp çok ciddi şekilde bastırıyor. Abdülkadir için de Avrupa kulüpleri bizden randevu istiyorlar ama onlar yolun başında” dedi.

40 MİLYON EURO

Usta’nın bu açıklamaları sonrası iki oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılma olasılığının çok yüksek olduğu belirtildi. Bordo-Mavililerin ekonomik sıkıntılar nedeniyle futbolculara gelecek olan ciddi rakamları değerlendirmeye alabileceği kaydedildi. Yönetimin Yusuf ve Abdülkadir’in transferinde kulüp kasasına en az 40 milyon Euro koymayı planladığı belirlendi. Yusuf için Monaco’nun son dönemde baskı yaptığı, Abdülkadir için de Benfica’nın randevu talep ettiği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap